Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Redovisningskonsult till Bright Redovisning och Revision

Publiceringsdatum
08 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Bright redovisning och revision erbjuder ett brett utbud av tjänster inom redovisning, revision, lön samt rådgivning. Vi anpassar våra tjänster utifrån kundens önskemål och behov oavsett om det gäller löpande redovisning, löner, företagsförvärv eller generationsskifte.

Idag är vi 32 medarbetare som arbetar mot små och stora företag, såväl som aktiebolag, handelsbolag, enskilda näringsidkare och föreningar. Här bjuds du på en skön stämning med fokus på att ha roligt på jobbet. Du får utvecklande arbetsuppgifter, personligt utbildningsprogram, generösa förmåner och goda karriärmöjligheter. Eftersom vi växer söker vi nu dig som vill utvecklas hos oss!

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningskonsult hos oss på Bright kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av bokslut och deklarationer samt rådgivning mot främst mindre och medelstora företag inom olika branscher. Till din hjälp har du en redovisningsassistent som underlättar det löpande arbetet och ni ansvarar tillsammans för att säkerställa hög kvalitet i arbetet gentemot kund.
Rollen innebär tät kundkontakt med möten ute hos kund, via mail och telefon. Här får du utveckla relationer samt bidrar med tillväxt genom nya och befintliga uppdrag. Arbetet sker i huvudsak på vårt kontor i centrala Skellefteå, men kan även vara förlagt till kundens arbetsplats.

Din profil
För att lyckas i rollen som redovisningskonsult förutsätter vi att du har erfarenhet av redovisning sedan tidigare. Du är en relationsbyggare med mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du bör också vara bekväm med att arbeta i affärssystem och trivas med ett digitalt arbetssätt.

Vi söker dig som bidrar till arbetsglädje på kontoret och gillar att ta egna initiativ som leder dig framåt. Vi värdesätter att du är noggrann, driven och uppskattar att jobba i team. Du tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs med att arbeta konsultativt mot kund.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Amanda Strömgren på telefon: 073 351 27 44. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, skicka in din ansökan redan idag via www.clockworkpersonal.se

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.