Hoppa till innehåll

Elkonsult till Vinnergi i Skellefteå!

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du vara med och forma vår etablering i Skellefteå och bli en nyckelspelare i vårt team? Vi söker dig som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Vad gör en Elkonsult på Vinnergi?

Som Elkonsult kommer du att vara en viktig del i vår etablering i Skellefteå. Du kommer att få möjlighet att vara med och påverka och bidra till vår affärsutveckling, samtidigt som en viktig del i din roll är att arbeta nära våra kunder för att skapa och bibehålla goda relationer.

Du kommer att arbeta med flera och spännande projekt parallellt. Beroende på din bakgrund kommer du bland annat att kunna arbeta i uppdrag som uppdragsledare, handläggare, specialist och/eller konstruktör.

Dina arbetsuppgifter innehåller:

  • Kundbesök
  • Projektering för el- och teletekniska system i fastigheter
  • Projektmöten
  • Tekniska utredningar
  • Inventeringar i befintliga anläggningar
  • Kalkyler

Det finns stora möjligheter att ta sig an nya arbetsuppgifter och kompetensutvecklas hos oss, beroende på vilka intresseområden du har. Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss!

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av elinstallationsområdet och är redo att ta nästa steg i karriären. Förslagsvis har du din bakgrund som Uppdragsledare, Handläggare, Elektriker, Installationssamordnare eller Konstruktör. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som konsult, samt har ett brett nätverk i området. Vidare ser vi gärna att du är utbildad elektriker, eller har studerat en ingenjörs eller yrkeshögskoleutbildning mot el området, men det är inget krav.

I rollen lägger vi stor vikt vid att hitta rätt personen för arbetet. För att lyckas väl och trivas i denna roll, tror vi att du är strukturerad och att du trivs med att ha mycket kontakt med kunder och kollegor. Eftersom arbetet innebär mycket kundkontakt uppskattar vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga, är prestigelös och trivs i rollen med kundansvar. Vidare är det viktig att du är lyhörd, noggrann och tar ansvar för dina uppgifter.

Vi tycker det är viktigt att du är en kulturbärare för Vinnergi och känner igen dig själv i våra värderingar H.E.R.O.

Då rollen berör samhällsviktig verksamhet och säkerhetsklassad information, så kan det krävas att du godkänns i en säkerhetsprövning innan anställning kan genomföras. Vid frågor gällande bakgrundskontroll och säkerhetsprövning, kontakta ansvarig rekryterare.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Låter rollen intressant, såtveka inte att ansöka redan idag. Välkommen!

Om Vinnergi

Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad.Hos Living blir du en del av ett växande team Elkonsulter som löser utmaningar för verksamheter inom fastighet och indistrusegementet. Här får du vara med och bidra till den digitiala revolutionen inom fastigheter. Läs mer om oss på Living och lär känna oss som jobbar häreller spana in vår Linkedin eller vår podd Work At Vinnergi

Vår värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskapande företag med engagerade medarbetare som utvecklas både i sin yrkesroll och som människor.

Vi är övertygade om att teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid för kommande generationer. På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Bli en av oss!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 september 2024 (140 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se