Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Lagermedarbetare på heltid, Skellefteå!

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du erfarenhet eller intresse att arbeta inom lager? Ta chansen och bli en del av ett starkt team i rollen som lagermedarbetare!

Information om uppdraget:

I rollen som lagermedarbetare kommer du ingå i ett team vars främsta uppgift är att hantera bolagets utleveranser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara materialplock, trucktransporter, lagerläggning samt packning av gods.

Uppdraget förväntas starta i slutet av sommaren och omfattar en heltidstjänst. Arbetstiderna för denna tjänst är förlagd måndag-torsdag 07.00-16.00 och fredag 07.00-15.00.

Detta söker vi:

Som lagermedarbetare har du en central roll i bolagets logistikarbete. För att lyckas tror vi att du har hög arbetsmoral, är ansvarstagande och strukturerad. Som person räds du inte en utmaning och är initiativtagande och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta fysiskt och är effektiv i ditt arbetssätt. Teamwork är ett ledord och du har en förmåga att sprida god energi och glädje till både kollegor och kunder.

Krav:
* Goda språkkunskaper i svenska.
* God datorvana.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete samt truckkort är meriterande.

Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande. För vidare frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Victor Östman Dahlin på victor.ostman.dahlin@studentconsulting.com eller 072 451 77 85. Varmt välkommen in med din ansökan!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com