Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Truckförare till NK Lundströms Trävaror AB, Vännäs!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du erfarenhet av logistikarbete, truckkörning och/eller träindustrin? Vi söker nu en engagerad lagspelare som vill bli en del av ett starkt team hos NK Lundströms Trävaror!

Information om uppdraget:

NK Lundströms trävaror är ett modernt familjeföretag inom träindustrin, känt för sin flexibilitet och snart 100-åriga branscherfarenhet. De tillverkar högkvalitativa sågade och hyvlade trävaror för den europeiska, nordafrikanska och skandinaviska marknaden.

Arbetsuppgifter

Som truckförare har du en betydande roll i bolagets logistikarbete. Tillsammans med dina arbetskamrater säkerställer du att arbetsflödet på anläggningen sker på effektivt sätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar till stor del hantering och förflyttning av virkespaket på anläggningen. Tillsammans med övriga truckförare har ni hand om alla interna transporter mellan anläggningens olika enheter samt utlastning av produkter på lastbil för utleverans.

Detta är en direktrekrytering och avser en heltidsanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. Ordinarie arbetstider är måndag-fredag 06:45-16:00.

Detta söker vi:

Till denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av att köra motviktstruck och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att köra tung motviktstruck (14-16 ton). Du har tidigare erfarenhet av att hantera, lasta och lossa gods från antingen logistikbranschen eller industrin.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb. Du är lösningsorienterad och räds inte en utmaning. Du är ansvarstagande och har ett säkerhetstänk. För att passa för denna tjänst är det viktigt att du trivs med att jobba i ett team med andra samtidigt som du är självgående och kan ta egna initiativ. Du har god datorvana och bra ordningssinne.

Vi ser gärna att du:

- Behärskar svenska i tal och skrift.

- Har en godkänd gymnasieutbildning

- Har B-körkort och tillgång till bil

- Har erfarenhet av träindustri (meriterande)


Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Victor Östman Dahlin: victor.ostman.dahlin@studentconsulting.com. Varmt välkommen in med din ansökan!

Sökord: Truckförare, logistik, träindustri, industri, sågverk

Sökord: Truckförare, logistik, träindustri, industri, sågverk
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com