Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extrajobb som lagermedarbetare!

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du på jakt efter ett extrajobb och har erfarenhet eller intresse att arbeta inom lager? Vi söker lagermedarbetare till fast schemarad ca 1-2 dagar/v!

Information om uppdraget:

I rollen som lagerarbetare kommer du ingå i ett team som hanterar bolagets utleveranser där du kommer att jobba med materialplock, trucktransporter, lagerläggning samt packning av gods.

Uppdraget förväntas starta i slutet av sommaren och vi söker dig som har möjlighet att arbeta via en fast schemarad ca 1-2 heldagar/v samt vid behov. Arbetstider är 07.00-16.00.

För att vara aktuell krävs det att du studerar på minst 50% alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning med samma omfattning. Är du studerande ser vi gärna att du har minst 1 år kvar av din utbildning.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen tror vi att du har hög arbetsmoral, är ansvarstagande, strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta fysiskt och är effektiv i ditt arbetssätt. Teamwork är ett ledord och du har en förmåga att sprida god energi och glädje till både kollegor och kunder.

Krav:
* Studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
* Goda språkkunskaper i svenska.
* God datorvana.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete samt truckkort är meriterande.

Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande. För vidare frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Victor Östman Dahlin på victor.ostman.dahlin@studentconsulting.com eller 072 451 77 85. Varmt välkommen in med din ansökan!

Sökord: lagermedarbetare, terminalarbetare, extrajobb, truckkörning

Sökord: lagermedarbetare, terminalarbetare, extrajobb, truckkörning
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com