Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Vi söker maskinförare (grävmaskinist, och hjullastare) för sommaruppdrag

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
OM FÖRETAGET

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi maskinförare för kommande uppdrag. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Om tjänsten

Huvudsakliga uppgifter är interna transporter inom arbetsplatsen som är inom inhägnat område. Du kommer att verka som en flexibel medarbetare och dina arbetsuppgifter kan komma att variera från dag till dag inom området. Vi ser därför att du som söker gärna har bred bakgrund med flera behörigheter att köra olika maskiner och praktiskt arbete från industrin.

Om dig

Vi ser att du som söker tidigare har stor körvana och trivs med rollen som maskinförare.
Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med god kvalité.
  • Lastmaskin
  • Grävmaskinist
  • Truckkort
  • Körkort och tillgång till bil
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skriftligt
  • Fullständigt gymnasiebetyg
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt. Är flexibel, och du måste också ha en god kommunikativ och social förmåga. Vi ser gärna att du som person är lugn bakom ratten, klarar av stressiga situationer och är tillmötesgående gentemot medarbetare och kunder.

om anställningen
  • Placeringsort: Skellefteå med omnejd
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid eller skiftgång
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstidsanställning via Lernia
ansökningsprocessen

Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta oss via mail maria.johansson@lernia.se 072-2549009

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta: info@lernia.se

om lernia

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på www.lernia.se
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.