Hoppa till innehåll
Huzells Tunga Delar AB logotyp

Huzells Tunga Delar söker innesäljare till Skelleftehamn

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
I rollen som innesäljare arbetar du tillsammans med dina kollegor på orten för att serva kunderna i regionen runt Skellefteå med reservdelar och tillbehörsprodukter till framför allt lastbilar, släpvagnar lätta transportfordon och bussar.

Våra kunder är främst lastbilsverkstäder, åkerier samt bussbolag. Du kommer i din roll arbeta med digitala fordonskataloger, vårt affärssystem och andra IT-system för att identifiera rätt reservdelar åt våra kunder. I rollen ingår även arbete med prissättning, fraktlösningar och teknisk support. Du arbetar i ett team av medarbetare i Skellefteå, men du har även stöttning av vår marknads- och produktavdelning för att göra våra kunders vardag så enkel och problemfri som möjligt.

I tjänsten ingår besök hos nya och befintliga kunder, och vid behov också leverans av reservdelar, men ditt huvudsakliga arbete utför du från kontoret där du hjälper våra kunder genom telefonsupport.

Du ska gärna ha både intresse för, och kunskap om, reservdelar till tunga fordon samt en god ekonomisk förståelse för att kunna göra ett gott jobb. Vi ser gärna att du som person är positiv, drivande och serviceinriktad, samt noggrann och ansvarfull för att kunna ge bästa service till våra kunder. Eftersom du i din roll kommer ha många kontaktytor bör du vara en öppen och social person som trivs med lagarbete.

Arbetstid Heltid med fast månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Placeringsort: Skelleftehamn

Som anställd hos Huzells Tunga Delar erbjuder vi dig ett arbete med spännande framtid i ett expansivt bolag. Huzells Tunga Delar har idag verksamhet på tio orter i Sverige, från Skellefteå i norr till Helsingborg i söder. Hos oss jobbar 85 kompetenta, glada och serviceinriktade medarbetare och tillsammans säljer vi reservdelar för cirka 350 miljoner kronor varje år. Som anställd hos HTD omfattas du av kollektivavtalet Handels Tjänstemannaavtal vilket borgar för trygga villkor gällande exempelvis tjänstepension och försäkringar.

Bolaget är en del av den finska koncernen Relais Group, som totalt äger 15 företag i Norden.
Alla bolag verkar inom fordonsbranschen där vi många gånger delar samma leverantörer, vilket ger oss stora gemensamma inköpsvolymer, vilket i sin tur gör oss alla riktigt konkurrenskraftiga.
Du kommer arbeta med reservdelar från världsledande tillverkare som Wabco, SKF, ZF, BPW,
Continental, Meritor, Bosch, Knorr Bremse, Exide m.fl. På Huzells Tunga Delar är vi måna om korta beslutsvägar, god gemenskap och att våra anställda ska känna sig delaktiga i vårt arbete med hur vi utvecklar vårt företag och hur vi hjälper våra kunder på bästa sätt. Att ligga i framkant med moderna digitala lösningar är viktigt för oss, och vi står inför intressant framtid med stora tekniksprång inom vår bransch.

Är du intresserad? Skriv några rader om dig själv och bifoga ditt cv till: robert.morin@htd.se.

Rekrytering pågår så länge annonsen ligger publicerad.
Välkommen med din ansökan!
Huzells Tunga Delar AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Huzells Tunga Delars affärsidé är att med hög tillgänglighet, kvalitet och kompetens förse verkstäder och butiker med komponenter, verktyg, tillbehör och diagnostikutrustning till lätta och tunga fordon.