Hoppa till innehåll

Konstruktör

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta i ett företag som har en marknadsledande produkt, som växer och har planer för en exportmarknad? Fronteq söker nu en senior konstruktör till Bygdsiljum.

 

Om Fronteq

Fronteq är en av Sveriges ledande redskapstillverkare för grävmaskiner och hjullastare inom segmenten anläggning, industri, terminaler samt berghantering och gruvor. Produkterna används av professionella entreprenörer verksamma inom grävning, anläggning, schaktning, materialhantering, snöröjning samt underhåll av gator och vägar.
I Fronteq ingår varumärkena Götene, UFO, Siljum och Eslöv. Redskapen är robusta, driftsäkra och håller en mycket hög kvalitets- och tekniknivå.

 

Om jobbet

Hos Fronteq får du arbeta i en organisation med hög integritet och yrkesstolthet, vi kan och vill leverera lite bättre. Som konstruktör arbetar du nära produktionen för att utveckla och optimera produkter. Huvudsakligt fokus ligger på Siljum-produkter, men vid behov kan rollen även fungera som stöd åt andra produkter. Tjänsten är placerad i Bygdsiljum där du får jobba i en familjär atmosfär. Det finns möjlighet till distansarbete, men huvuddelen av arbetet sköts från kontoret i Bygdsiljum. Du ingår i ett team med andra konstruktörer som leds av en samordnare placerad i Götene.

 

Om dig

Fronteqs ambition är att ligga i framkant när det gäller att utveckling av produkterna och där har du en stor roll. Dina personliga egenskaper värderas högt. Vi söker dig som är driven, strukturerad, ansvarstagande och prestigelös. Du är trygg i din roll och har erfaren inom produktutveckling från produktions- eller industriföretag.

 

I din kommande roll som senior mekanikkonstruktör ser vi att:

Du är högskoleingenjör med inriktning mot maskinteknik eller liknande.
Du har minst 5 års erfarenhet inom relevant område.
Du har B-körkort och tillgång till bil.
Du kan kommunicera flytande i svenska i tal och skrift och har även goda kunskaper i engelska.
Meriterande:
Erfarenhet av Solid Works.
Erfarenhet från konstruktion av svetsade komponenter.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup men du kommer att bli anställd direkt av oss på Fronteq. Vid frågor vänligen kontakta Susanne Lohman på susanne.lohman@onepartnergroup.se eller 072-224 77 55. Sista ansökningsdag är 2024-08-14. Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.
Vi arbetar kompentensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess.
Vi ser fram mot att ta del av din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se