Hoppa till innehåll

Medarbetare inom anodhantering

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu noggranna och ansvarsfulla medarbetare till vårt team inom anodhantering. I denna roll kommer du att ha en central position i vårt bandningstält och säkerställa att alla processer kring hantering av anoder sker effektivt och säkert. Arbetet bedrivs i skiftlag av olika storlekar.

Kort om tjänsten

Som medarbetare inom anodhantering kommer du att ansvara för flera viktiga moment i vår produktionsprocess.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

Vid överföring till bandningstältet ansvarar du och din skiftlagskollegaför att kontrollera, räkna och märka anoder inför buntläggning, för att säkerställa korrekt hantering och spårbarhet.

Ni dokumenterar och meddelar orsaker till utsortering, där noggrannhet är viktig för att upprätthålla kvalitet och effektivitet.

Ni utför bandning, ströning och märkning av anodbuntar enligt våra standardprocedurer,vilket inkluderar att säkra och märka buntarna korrekt för vidare hantering.

Ni ansvarar för ordning i bandningstältet, inklusive beställning av förbrukningsmaterial och korrekt avfallshantering för att upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö.

Ni säkerställer att alla är medvetna om larm och risker samt använder rätt skyddsutrustning. Ni arbetar aktivt för en säker och ergonomisk arbetsmiljö.

Ni kommunicerar nödvändig information för att säkerställa en smidig produktionsprocess.

Ni bidrar till och uppmuntrar ständiga förbättringar i arbetsprocesserna, och era idéer är viktiga för att förbättra verksamheten.

Kvalifikationer och personliga kompetenser

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom produktion är meriterande.God kommunikationsförmåga och förmåga att dokumentera noggrant.Ansvarstagande och förmåga att arbeta självständigt samt i team.Medvetenhet om vikten av säkerhet och ergonomi i arbetsmiljön.Vilja och förmåga att bidra till ständiga förbättringar i arbetsprocesser.

Värderingar

Du delar Enercos grundvärderingar som är centrerade kring säkerhet, respekt, kvalitet och innovation. Vi strävar efter att göra dessa värderingar till kärnan i vår verksamhet samt att integrera dem i vår vardag. I din roll kommer du att vara en viktig del av detta arbete.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstidens utgång, så sök tjänsten redan idag!

Låter det här som något för dig?

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se