Hoppa till innehåll
Cramo AB logotyp

Mekaniker till Skellefteå

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker nu en mekaniker till vårt team som arbetar med felsökning, service och underhåll av våra liftar och anläggningsmaskiner på våra depåer och hos våra kunder. Du kommer arbeta både med planerade arbeten och mer brådskande åtgärder. Arbetsområdet är Skellefteå med omnejd.

I tjänsten kommer du få använda din erfarenhet, kunskap och kompetens som mekaniker eller annan likvärdig erfarenhet. Vi eftersträvar högt kvalitet på utfört arbete. Du kommer arbeta både självständigt och i grupp med allt från planering, felsökning, reparationer och dokumentation, samtidigt som du kommer att ha kontakt med ett stort antal personer i området. Du kommer att ha nära samarbete med lokalt placerade arbetande förman och verkstadschef samt kollegor i området.

Vad vi erbjuder:
På Cramo strävar vi efter att alltid ligga i framkant med samhällsutvecklingen. Vi bidrar inte bara till våra kunders framgång utan till samhället i stort. Nyckeln till vår framgång är våra fantastiska medarbetare som har en positiv "allt är möjligt"-attityd. För oss är det viktigt att arbeta för en mer inkluderande arbetsplats där alla våra medarbetare får möjlighet att uppnå sin fulla potential. Cramo erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i form av interna och externa utbildningar samt anställnings- och personalförmåner. Dessutom värnar vi om våra medarbetares hälsa och välmående, och erbjuder en arbetsmiljö, där alla ska trivas och känna sig uppskattade.

"Jag vill att fler ska upptäcka Cramo som arbetsgivare. Hos oss finner du en inkluderande arbetsplats där varje individ kan utvecklas och bidra med sin unika kompetens." - Emma Wändell, Produktområdeschef Lift & anläggning

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

Är du den vi söker?
Erfarenhet av att ha arbetat som mekaniker på lift- och anläggningsmaskiner, truckar, fordonsindustrin eller liknande kompetenser är meriterande. Grundläggande kunskap inom mekanik, hydraulik, elektronik och/eller förbränningsmotorer på liknande produkter är också meriterande. Du är van att söka information och ta till sig instruktioner på både svenska och engelska.

Du tar ansvar och levererar hög kvalitet i ditt arbete. Vi vill att våra kunder pratar om dig som en person de känner förtroende för och som kommer att hantera alla situationer, även de brådskande, med självtillit och en vilja att kunden ska bli nöjd.

Du behöver ha B-körkort och om du även har utökad B-behörighet, truckkort, liftkort, maskinförarbevis eller heta arbeten på din lista över färdigheter ses som meriterande. Analytisk förmåga och användning av digitala lösningar är också meriterande.

Ansökan
Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum. Vi tillämpar alkohol- och drogtest för att säkra en trygg arbetsmiljö för alla.

För att alla ska få samma chans till en rättvis process använder vi oss av en personlighetstest i rekryteringsprocessen. Vi arbetar med att öka vår mångfald och välkomnar alla typer av ansökanden till vår arbetsplats där vi har idag en bra mix av kunskap, erfarenhet och könsfördelning.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Emil Zhekov på 076-148 71 25.
Cramo AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.