Hoppa till innehåll
BORGA logotyp

Entreprenadsäljare

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
BLI VÅR NÄSTA ENTREPRENADSÄLJARE OCH SKAPA FRAMTIDA AFFÄRSMÖJLIGHETER FÖR BORGA.

Vill du vara med och fördjupa Borgas etablering som stålhallsleverantör i Västerbotten/Norrbotten? Motiveras du av aktiv kundbearbetning och har en flerårig erfarenhet som byggteknisk säljare med inriktning entreprenader eller projektledare inom bygg.

Tveka inte att söka tjänsten!

Borga är en arbetsplats som präglas av viljan att växa, inte bara för omsättningens skull utan för att vi verkligen tror på det vi gör och vill att våra fördelar ska komma fler kunder till nytta. Vår mission om bekymmersfria byggnationer präglar därför både in- och utsidan av vårt företag!

OM TJÄNSTEN
Borga Plåt AB säljer stålhallar till flera olika branscher såsom handel, industri, logistik, ridsport samt lantbruk. Tjänsten innebär att du ansvarar för kundkontakten genom hela försäljningsprocessen; behovsanalys, kalkylering, offerering, uppföljning samt att driva processen framåt till avslut. När avtal är skrivet sker överlämning till projektledaren, som ska planera för realiseringen av byggnationen. Avgörande för att tillhandahålla den bästa stålhallslösningen åt kunden, är att du som säljare lyssnar in kundens behov och bidrar med god kunskap om Borgas produktsortiment. Har du särskild kompetens och/eller ett nätverk inom något av våra segment är det av stort värde för oss.

Du blir en viktig del av vårt Affärsområde Steelbuilding och det team av hallsäljare som finns i Sverige dag. Du rapporterar till försäljningschef som utgår från huvudkontoret i Skara men som fokuserar på ett nära ledarskap även om det mestadels sker på distans. Arbetet är självständigt och man styr och planerar sina projekt på egen hand med frihet under ansvar. Oavsett om det är i internt samarbete eller med kunder och externa samarbetspartners vi agerar, är hjälpsamhet och lösningsfokus två viktiga hörnstenar i vår kultur. Det innebär att du som säljare har stöd från flera håll internt men också aktivt förväntas samarbeta med kollegorna i affärsområdet (konstruktörer, projektledare och montageledare). Allt för att vi ska kunna leverera en bekymmersfri hallbyggnation till våra kunder. Detta arbetssätt medför att resor till Skara samt platsbesök hos eventuella kunder i norra Sverige, blir en naturlig del av tjänsten.

OM DIG
För att vara bekväm i rollen behöver du ha ett utvecklat affärssinne, vara lyhörd och utåtriktad samt har förmåga att bygga nätverk och skapa goda relationer. Det är också viktigt att du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och arbetar strukturerat för att uppnå resultat med bibehållen hög kvalité.

Våra kunder ser våra säljare som byggtekniska rådgivare och efterfrågar gärna vår specialistkompetens. Det ställer krav på våra säljare att ha grundläggande byggteknisk förståelse och goda kunskaper om byggprocessens alla faser. I tidigare tjänster har du därför agerat rådgivare åt kund och är van att ärligt vägleda kunden till rätt beslut samt att du är transparant med förväntningar på kunden i hela försäljningsprocessen. Det är även självklart för dig att göra det du kan för att skapa rätt byggnad till rätt pris för kunden samtidigt som affären blir lönsam för Borga.

Vi ser att du har erfarenhet av ett liknande arbete inom byggbranschen. Där har du skaffat dig erfarenhet av projektering inom bygg, försäljning av totalentreprenader samt införsäljning/kalkylering/ upphandling/ bygglov/ kontakter med underentreprenörer m.m.

Du kan ha haft en roll som teknisk säljare, projektledare inom bygg, byggledare, arbetschef, installationssamordnare eller liknande. Du behöver också ha med dig kompetens inom entreprenadjuridik, bygglovsförfarandet, BAS U, BAS P samt byggregler såsom PBL, BBR, EKS. I arbete ingår också att kunna kunna kommunicera flytande på engelska både i tal och skrift.

VAD VI ERBJUDER
  • En tillsvidareanställning på 100%, inklusive 6 mån provanställning med tänkt placering vid Borgas försäljningskontor i Skellefteå. Möjlighet kan också finnas att utgå ifrån Umeå eller Luleå.
  • En arbetsplats där vi har kul tillsammans och hjälps åt för att vi ska må bra och finna den bästa lösningen för Borga och kunden.
  • Förtroendetid med frihet under ansvar.
  • En marknadsmässig, fast månadslön lön i kombination med en individuell säljbonus samt utöver det en gemensam årlig bonus för samtliga anställda.
  • Andra förmåner såsom tjänstepension, hälsoundersökning via företagshälsovård, friskvårdsbidrag samt möjlighet att teckna en privat sjukvårdsförsäkring.
Vill du veta mer om Borga som arbetsgivare?

Besök vår karriärsida!

Här kan du läsa mer om Borga Plåt som företag?

Besök vår hemsida.

Tveka inte att söka!

Sista ansökningsdag är....Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
BORGA logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Borga är en plåttillverkare och hallbyggarkoncern med rötterna i Skaraborg och en verksamhet som sträcker sig ut i Europa. Borgakoncernen omsatte ca 763 MSEK 2021 och hade ca 397 anställda inom koncernen.