Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Administratör till kund i Skellefteå

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Har du erfarenhet av att arbeta med administration? Då kan du vara den vi söker

Om tjänsten
Som administratör har du en viktig samordningsroll där du dagligen kommunicerar med kunder, kollegor och samarbetspartners. Du arbetar med all förekommande produktions- och affärsadministration som t ex kundstatistik, fakturering, avvikelsehantering, rapportering och uppföljning. I ditt arbete stöttar du organisationen och registrerar kunddata och produktionsorder i affärssystemet. Att arbeta med fakturahantering, prislistor, registervård är också delar av det dagliga arbetet.

Om dig
Vi söker dig som har lägst treårig gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning. Du har tidigare erfarenhet av administration och är van att arbeta i olika IT-system. Du kommer att ha nytta av dina Excel-kunskaper i denna roll. Vidare så har du goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Som person är du noggrann och har förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt och självständigt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att ge service och du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt beteende. Du trivs i en miljö där dagen ibland blir helt annorlunda än du planerat och där många uppgifter ska lösas samtidigt. Du är kommunikativ och samarbetsorienterad och har en vilja att utvecklas samt bidra i förbättringsarbete.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Anställningen gäller ett längre uppdrag som konsult ute hos vår kund.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller övriga frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linus Dahlgren 073 684 15 98

Ansökningar behandlas löpande.

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.