Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

DevOps-ingenjör sökes till Tietoevry!

Sista ansökningsdag
04 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en nyfiken och engagerad DevOps-ingenjör som vill göra skillnad för samhället i hela Norden? Då är det här rollen för dig! Academic Work söker åt Tietoevry en erfaren DevOps-ingenjör för att bli en del av deras team med kontor i antingen Skellefteå eller Luleå. Ta chansen och bli en del av ett växande och globalt företag i en spännande bransch. Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval!



Om tjänsten

Tietoevry är ett ledande teknikföretag med ett starkt nordiskt arv och global kapacitet. Baserat på företagets kärnvärden öppenhet, tillit och mångfald, arbetar de med sina kunder för att utveckla den digitala framtiden där företag, samhällen och mänskligheten frodas. För denna tjänst tillhör man affärsenheten Industry/Education och levererar en SaaS-lösning som revolutionerar den nordiska utbildningssektorn. Genom att tillhandahålla och utveckla denna plattform effektiviseras den dagliga verksamheten för vårdnadshavare, elever, lärare och skoladministratörer genom att erbjuda en enhetlig plattform för dokumentation, kommunikation, schemaläggning och administration.

Tietoevry befinner sig i en spännande fas av tillväxt och teknisk övergång från virtuella maskiner till containrar och Kubernetes och söker en DevOps-ingenjör för att ansluta sig till deras expanderande team där utgångspunkten är antingen kontoret i Skellefteå eller Luleå.

Du erbjuds:

  • Möjligheten att utvecklas inom ett ledande och expanderande bolag
  • Tillfället att avancera i din karriär och roll som DevOps-ingenjör
  • En dedikerad konsultchef som ser till ditt välmående och din utveckling inom karriären

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.



Arbetsuppgifter
  • I rollen som DevOps-ingenjör kommer du att vara en avgörande del av kundens DevOps-team och hjälpa till att säkerställa att deras SaaS-lösning fungerar sömlöst och effektivt. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta systemövervakning, felsökning och assistera vid implementering av automatisering där det är möjligt. Du bör ha en stark bakgrund inom att driva verksamhet i en molnmiljö, hantera SQL Server-kluster och databaser, nätverk och säkerhet.


Kvalifikationer
  • Har en avslutad högskole/universitetsutbildning inom relevant område, exempelvis datavetenskap eller motsvarande utbildning
  • Har arbetslivserfarenhet som DevOps-ingenjör eller liknande tjänst inom mjukvarudrift
  • Har god förståelse för databaser och SQL och erfarenhet av Windows och Linux Server
  • Säkerhetsorienterat tankesätt och intresse för olika säkerhetsaspekter
  • Kunskaper om skript- och programmeringsspråk som PowerShell, Bash och C#
  • Bekantskap med Docker, Kubernetes, Helm Charts och Azure
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken förekommer i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har arbetat inom en liknande tjänst sedan tidigare. Vi ser det som positivt om du bor eller har anknytning till Luleå eller Skellefteå.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Hjälpsam
  • Målmedveten
  • Ordningsam
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 november 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se