Hoppa till innehåll
Vallebygdens Elektriska AB logotyp

Nu söker vi elektriker!

Publiceringsdatum
15 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Therese Petrini
Telefon
Vi söker service-elektriker!
Vi erbjuder dig tryggheten av en anställning i ett gott arbetslag, samtidigt som du styr dina dagar och kundrelationer likt en egen företagare. Du får variation i arbetsuppgifterna och möjlighet till utveckling inom branschen. Vi ser fram emot att välkomna en kollega och söker dig som är ansvarstagande, social samt lösningsorienterad!

Varför Vallebygdens Elektriska AB?
Vi är ett litet företag, men med ett helhetsgrepp som vi är stolta över. Inom den lilla koncernen "Vallebygdens" ryms elinstallationer, fibernät, eget eldistrubitionsnät, produktionsanläggning med solceller på 1 MW samt en laddinfrastruktur för publik laddning av elbilar. Det innebär att det finns stora möjligheter till variation och utveckling inom företaget, och även en gedigen och bred kunskap i personalstyrkan.

Som elinstallationsbolag servar vi såväl privatpersoner, lantbrukare som större fastighetsbolag. Vi verkar lokalt i Skaraborg och utgår från Axvall, mitt mellan Skara och Skövde.

Som delägare i Elkedjan har vi tillgång till riktade kompetenshöjande utbildningar inom specifika områden.

Vi erbjuder ett öppet arbetsklimat med en laganda där vi stöttar varandra. För oss är det viktigt med trygghet och stabilitet och självklart följer vi kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag.

Tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst med fast månadslön enligt ök. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Normal arbetstid 7-16. Beredskapstjänst kan förekomma.

Arbetsuppgifter
Som service-elektriker hos oss kommer du att arbeta med allt från enklare installationer till fullskaliga husrenoveringar, nybyggnationer samt större fastighetsinstallationer och naturligtvis även en del felsökning.

Du kommer självständigt att sköta planering/materialbeställning samt färdigställande av arbetsordar för fakturering vilket innebär att du bör ha intresse för visst administrativt arbete. Du förväntas kunna skapa och bibehålla goda kundkontakter, för oss är det viktigt att du som service-elektriker har ett proffsigt bemötande samt en effektiv arbetsrutin.

Vi ser gärna att du på sikt skulle kunna ta en roll av arbetsledning om intresset finns.

Bakgrund och Kompetenser
  • Utbildad och certifierad elektriker
  • Helst minst 3 års tidigare erfarenhet av arbete som elektriker
  • Erfarenhet inom felsökning och automation är meriterande
  • B-körkort är ett krav
  • Lift- och fallskyddsutbildning är meriterande
Du kommer att bli en viktig del av vår verksamhet, där vi värdesätter god ansvars- och lagkänsla.

Som person söker vi dig som är tekniskt intresserad, nyfiken och serviceinriktad samt med gott ordningssinne. Du är positiv och social och bidrar aktivt till ett trevligt arbetsklimat.

Ansökan
Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, intervjuer och tillsättning sker löpande. Sista ansökningsdag är 2024-04-30.

Bifoga CV och personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten. Om du har frågor kring tjänsten eller om oss, är du välkommen att ringa Therese på telnr 0511-79 06 54 eller maila therese@vallebygdens.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Vallebygdens Elektriska AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren