Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Sommarjobb på återvinningcentral

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning
Till vår kund i Skara söker vi nu sommarvikarie.

Du kommer arbeta på en återvinningscentral och ta emot kunder, hjälpa till vid sortering och hålla rent och snyggt. Lastmaskinskörning kan förekomma om man har den behörigheten.

Tjänsten är ett sommarvikariat som sträcker sig från v26-v32. Arbetet utförs på dagtid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har drivet och viljan till att arbeta. Du har inga problem med att arbeta fysiskt och utomhus. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. I och med att det är viss kundkontakt krävs det att du har en social sida och är serviceinriktad. Har du lastmaskinskort och tidigare erfarenhet av att köra lastmaskin är det mycket meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta konsultchef Jennifer Andersson på mail jennifer.andersson@nearyou.se. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren