Hoppa till innehåll
M-Star AB logotyp

Kundmottagare MC verkstad i Sjöbo

Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Johan Andersson
Email
Telefon
Är du en serviceinriktad och tekniskt intresserad person med känsla för goda kundrelationer som vill vidareutvecklas tillsammans med oss? Då är det dig vi behöver till vårt serviceteam! Du kommer att jobba med både våra egna varumärken och andra utvalda märken inom motorcykel och cross/enduro.

Motostar starta sin verksamhet 2006 och säljer, underhåller och utför service på motorcyklar samt cross & enduro. Vi är en komplett och auktoriserad verkstad för Yamaha, Husqvarna, Kawasaki & Suzuki på MC sidan samt även Honda och Stark på MX/Enduro sidan. Vi hanterar skadeärenden från de flesta försäkringsbolag och erbjuder även bland annat service, motorrenoveringar, fjädrings service, dynojet och vinteförvaring.

Vi erbjuder dig

Som kundmottagare hos oss kommer du att ha en nyckelroll i vårt verkstads-team. Teamet har ett helhetsansvar över de kundärenden som hanteras; service- och reapartioner, försäkringsärenden och garantiärenden. Dessutom handlägger teamet nymonterings-/driftsättningsärenden i tätt samarbete med vårt säljteam. Till din hjälp har du våra duktiga medarbetare i verkstaden och lagerfunktionen som ger dig förutsättningar att lösa ärendena på bästa sätt.

Du arbetar omväxlande med
offerering/bokning/planering av verkstadsjobb, skadekalkyler och kontakter med försäkringsbolag samt garantihandläggning i våra leverantörers system. Du är således arbetsledare för mekanikerna och belägger dem med arbeten utifrån respektives kompetens. Din personliga utveckling tillgodoses löpande genom de märkesspecifika utbildningarna som krävs för att hålla en hög nivå i en auktoriserad verkstad.

På Motostar får du möjlighet att bli en del av ett framgångsrikt och spännande företag som ligger i framkant inom sin bransch.
Vi är ett litet prestigelöst gäng som inte räds för att rycka in och hjälpa varandra för att ge våra kunder en upplevelse över förväntan.

Vem är du?

För att lyckas som framgångsrik kundmottagare är du en person med eget driv som motiveras av att arbeta målfokuserat, med ett starkt intresse för såväl människor som motorcyklar och teknik. Du har en god förståelse för affärsmässiga principer och lönsamhetstänk. Du har IT-vana och engelsk dokumentation är inget som skrämmer dig. Du är nyfiken, stresstålig och gillar kundkontakter och kan därför skapa goda långsiktiga relationer till både kunder och medarbetare. Du kommer att bli ett ansikte utåt som med ett professionellt förhållningssätt får våra kunder att återkomma igen och igen och igen.

Du har förmåga att arbeta effektivt och lugnt även i en hektisk högsäsong då man behöver stå stadigt på jorden även om det blåser. Du ser dig själv som en trygg, flexibel och hjälpsam teamspelare som bidrar till teamets prestation och trivsel. Du har stor social kompetens och en seriös framtoning, med glimten i ögat. Och självklart har du mc-kort!

Erfarenhet av liknande uppdrag är meriterande, liksom erfarenhet av branschen som sådan.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan med löneanspråk via e-post till Johan Andersson, VD: johan@motostar.se Vi går igenom urvalet löpande och ser fram emot att höra av dig! Vill du veta mer är du välkommen att ringa 0416-203160

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Provanställning tillämpas.
Omfattning: Heltid
Lön: Enl. överenskommelse.
M-Star AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 oktober 2024 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Motostar startades sin verksamhet i Sjöbo 2006, med inriktning Motocross & Enduro. Idén vad att samla allt för åkning under ett och samma tak med ett utbud för både elitförare och motionsåkare. 2009 lanserade vi vår e-handel med ett gigantiskt utbud från de starkaste leverantörerna.

2010 öppnade vi butik / verkstad i helt nybyggda lokaler med en komplett utrustad verkstad med kunnig personal för att sköta service & reparationsarbeten. Vi jobbar med samtliga stora leverantörer, och har ett välfyllt lager med utrustning, reservdelar/tillbehör till alla Japanska motorcyklar samt Husqvarna & KTM.

2015 öppnade vi även upp en helt ny landsvägsavdelning med allt från nya och begagnade motorcyklar till allt vad man kan önska sig i form av utrustning och reservdelar.

Våren 2022 öppnade vi dörrarna till vår helt nya butik på Sjöbo väst handelsområde.

Vi är auktoriserad återförsäljare för Suzuki, Honda, Kawasaki, Husqvarna och Yamaha på cross/enduro och auktoriserad återförsäljare för Husqvarna och Yamaha på landsväg.