Hoppa till innehåll

Implementeringsledare snöröjning till Stockholm Arlanda Airport

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du vara med i ett snöröjningsprojekt som arbetar med att utveckla arbetsmetoder för fordon med den senaste tekniken?

Swedavia söker nu tre erfarna snöröjare för att arbeta med att ta fram nya arbetsmetoder för snöröjning och implementera dessa i verksamheten under vintersäsongen 2024/25. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med i ett projekt som ligger i framkant i världen inom området.

Vad innebär rollen?

Stockholm Arlanda Airport ska driftsätta nya plog-, sop- och blåsmaskiner (PSB New Generation -maskiner) för snöröjning som innehåller teknik som möjliggör förarstöd samt autonom/fjärrstyrd drift av snöröjningsmaskinerna. Vi söker nu implementeringsledare för att ta fram och prova ut kompletta arbetsmetoder för snöröjning och halkbekämpning där de här nya autonoma PSB-NG maskinerna ingår i maskinuppsättningen.

Du kommer att ingå i ett team av implementeringsledare som ska arbeta praktiskt med att prova och utvärdera olika snöröjnings- och halkbekämpningsmetoder för att sedan dokumentera och analysera dessa. Du kommer att ha löpande kontakt med vår leverantör för att säkerställa kvalitet och nödvändig funktionalitet. Det är också ditt ansvar att utbilda övrig snöröjningspersonal i de nya arbetsmetoderna som ni kommer fram till i projektet. Ungefär 30-40% av tiden kommer du att ägna dig åt dokumentation, utvärdering och andra kontorsuppgifter och resterande tid arbetar du på fältet med snöröjning.

Vem är du?

Vi söker dig som har:

  • Dokumenterad vana att hantera stora maskiner och erfarenhet av snöröjning
  • C-körkort
  • God datorvana och är bra på att läsa instruktioner, rapportera och skriva dokument i Word och Excel
  • God förmåga att läsa dokumentation på svenska och engelska (viss dokumentation kommer att vara engelska, men projektet har svenska som projektspråk)
  • Meriterande om du har arbetat med snöröjning på flygplats tidigare

Projektet handlar om att skapa nya arbetssätt och implementera en förändring i verksamheten så därför tror vi att du som person är du intresserad av utveckling, av att lära dig nya saker och att förstå ny teknik. Du är ansvarstagande och duktig på att samarbeta. Du har en pedagogisk förmåga att beskriva arbetsmetoder både i tal och skrift, samt förmedla denna kunskap till andra på ett entusiastiskt sätt.

Vad erbjuder vi dig?

Tjänsten erbjuder omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att delta i arbetet med att driva en flygplats i toppklass. Du får vara med i ett unikt projekt som utvecklar snöröjning i världsklass.

Vi tillser att du får de utbildningar i teori samt praktik som behövs för att arbeta på flygplats och hantera våra maskiner och redskap. Du kommer att få kunskap om de nya systemen, projektet och hur du ska rapportera utfört arbete.

Tjänsten är en visstidsanställning under sex månader, med eventuell möjlighet till förlängning. Start i början på oktober. Arbetstiden är heltid under dagtid och utförs på Stockholm Arlanda Airport.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bemanningskoordinator jenny.krona@swedavia.se

Sista ansökningsdag är den 11 augustioch vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad – läs mer här! Jobba hos oss | Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänsteräven en säkerhetsprövning.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se