Hoppa till innehåll

Drifttekniker VVS till Stockholm Arlanda Airport

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Swedavia söker en drifttekniker för att stärka upp teamet på Arlanda. Är du en fena på värme, kyla och ventilation? Trivs du med kundkontakt och samarbete? Då tycker vi att du ska söka!

Vad innebär rollen?

Som Drifttekniker är du ansvarig för drift, underhåll och utveckling av anläggningar för energiproduktion och komfort (värme, kyla, ventilation) med syfte att leverera färdigt klimat i terminaler och övriga byggnader. Du arbetar även aktivt med energibesparing och kostnadseffektivisering inom ditt ansvarsområde. Du samarbetar inom VVS-gruppen i enheten Fastighetför att upprätthålla funktionsansvar för samtliga våra ansvarsområden. Du kommer att vara våra kunders dagliga kontakt och därigenom aktivt verka för att utveckla relationer och dialogen med våra kunder.Befattningen omfattas av beredskap för energiproduktions- och komfortanläggningar.

Vem är du?

Vi ser att du har:

  • Erfarenhet av fastighetsdrift och underhåll (värme, kyla, ventilation)
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • God datorvana
  • Vana av att jobba i styr- och övervakningssystem

Vi kommer lägga stor vikt vid din förmåga att samarbeta och jobba i grupp.Som person är du kundfokuserad med ett genuint intresse för att både behålla och skapa nya relationer.Du är målinriktad, engagerad, kommunikativ och självgående. Du har förmåga att alltid slutföra det du påbörjat och brinner för att utvecklas. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och bra på att snabbt komma in i nya sammanhang.

Vad erbjuder vi dig?

Du erbjuds ett arbete i en miljö i ständig förändring och utveckling där du får möjlighet att bidra med din kompetens. Flygplatsen präglas av högt engagemang hos medarbetarna där alla hjälps åt inom våra verksamhetsområden. Vi arbetar processorienterat för att bidra till en god leverans till våra kunder och skapa en väl fungerande arbetsplats med god stämning och bra arbetsmiljö.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen attkontakta Joakim Larsen, joakim.larsen@swedavia.se.

Sista ansökningsdag är den 18 augustioch vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad – läs mer här! Jobba hos oss | Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänsteräven en säkerhetsprövning.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se