Hoppa till innehåll

Delivery Manager Applications till Swedavia

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du stort IT intresse, är ambitiös och en bra lagspelare? Då kan du vara vår nya Delivery Manager inom området geografisk data och byggnadsteknisk information!Vad innebär rollen?

Enheten Geodata BIM ansvarar för plattformar inom området geografiska data och byggnadsteknisk information. Vi arbetar med drift, förvaltning och vidareutveckling av system, programvaror och tjänster inom området. Vi har många spännande projekt på gång där vi vidareutvecklar våra plattformar och tar fram tjänster som underlättar och effektiviserar våra kollegors arbete ute på flygplatserna.

Som Delivery Manager hos oss arbetar du med allt från stora system på välkända plattformar till mindre samt egenutvecklade system och ansvarar för beställningar inom löpande förvaltning och projekt, tex brandväggs- och serverbeställningar. Du behöver besitta relevanta kunskaper inom nätverk, databaser och brandväggar etc.

Du kommer stötta Service Delivery Manager och säkerställer regelefterlevnad, säkerhet, teknisk dokumentation och användardokumentation i dialog med verksamheten. Du arbetar även med att bevaka och följa upp leveranser och pågående aktiviteter inom förvaltning och utveckling samt koordinera och driva specifika uppdrag/projekt.

Vem är du?

Vi ser att du har...

  • eftergymnasial utbildning inom aktuellt område eller motsvarande
  • goda kunskaper i svenska och engelska
  • erfarenhet av arbete med brandväggar, certifikathantering, servrar och paketeringar
  • god erfarenhet av PM3, ITIL samt beställning och uppföljning av outsourcade system samt applikationsdrift
  • goda kunskaper inom stödsystem och plattformar och det är meriterande om du arbetat med geodata, CAD, BIM, ESRI eller Autodesks produkter

Som person är du positiv och räds inte för nya idéer och utveckling. Eftersom du kommer att arbeta brett mot olika arbetsgrupper behöver du vara bra på att arbeta i grupp och samarbeta väl med andra. Du är även van att arbeta självständigt och föra din talan i olika forum.

Vad erbjuder vi dig?

Swedavia IT har det övergripande ansvaret för IT inom företaget och stöttar Swedavias affärsverksamhet med expertis för att tillgodose en säker, stabil och ändamålsenlig IT-miljö.

Vi erbjuder dig ett brett uppdrag inom drift och förvaltning som innefattar allt från att skapa ett stort kontaktnät med verksamheten och externa parter till utveckling och koordinering av olika projekt.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen attkontakta Andreas Setterhall, andreas.setterhall@swedavia.se.

Sista ansökningsdag är XXXX och du är varmt välkommen med din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad – läs mer här! Jobba hos oss | Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänsteräven en säkerhetsprövning.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se