Hoppa till innehåll
JMS Vattenrening logotyp

Servicetekniker till JMS Vattenrening sökes!

Ansök nu
Söker du en varierande roll där arbetsdagen präglas av personliga möten och tekniska utmaningar? Som servicetekniker hos JMS Vattenrening är du experten på plats ute hos kunden för installation, service och underhåll. Du arbetar för att JMS kunder ska få tillgång till friskt vatten på ett korrekt utfört sätt! Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
JMS Vattenrening arbetar med att förse hushåll med anpassade vattenreningslösningar för ett sundare vatten. Professionals Nord söker för deras räkning just nu en servicetekniker. Från start erbjuds du en gedigen introduktion av verksamheten samtidigt som du får stöttning av en erfaren kollega.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter
Under introduktionen kommer du att utgå från kontoret i Örebro, för att sedan när du känner dig redo att vara självständig ta dig ut till företagets kunder med servicebilen runt om i Västmanland och norra Stockholm. Det är en resande tjänst där du utgår hemifrån.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattas av:
  • Utföra installationer av vattenreningsutrustningar
  • Utföra service av utrustning hos befintliga kunder
  • Ansvara för uppstart av utrustning i form av testning och driftsättning
Vi söker dig som:
  • Har jobbat praktiskt med tekniska lösningar sedan tidigare
  • Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • Har B-körkort
  • Har erfarenhet av VA eller VVS-branschen sedan tidigare
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen hos JMS Vattenrening. Du är flexibel och tycker om att lära dig nya saker och har därför inget emot att byta arbetsuppgifter under dagens gång. Du uppskattar att knyta nya kontakter och har förmågan att förmedla en god servicekänsla till kunden. Vidare håller du en hög kvalité i ditt arbete och utför arbetsuppgifterna noggrant och strukturerat.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sigtuna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster
JMS Vattenrening logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juli 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!