Hoppa till innehåll
Recruitler logotyp

Restaurang Bolaget söker Kökschef

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
- Du brinner för mat och dryck samt har en gedigen köksvana

Sandvikens Folkets Hus restaurang Bolaget erbjuder allt från frukost till en fin festmiddag. De ordnar personalfester eller en middag efter avslutad konferens. De erbjuder minnesvärda avtackningar eller serverar till födelsedagsfest, bröllop eller begravning.

Restaurang Bolaget serverar sin erkänt omtyckta lunchbuffé med tre olika rätter samt vegetariskt på vardagarna med fokus på modern vällagad husmanskost.

Ditt uppdrag

De söker en modern Kökschef som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Det är viktigt att du är bra på att bygga relationer, har ett stort tålamod och ett organiserat sinnelag. Som kökschef är du underställd restaurangchefen.

Du inspirerar och leder ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare där du coachar för utveckling av dina medarbetare. Vidare har du ansvar för menyer, inköp, inventering samt schemaläggning. Du har personalansvar för kökets medarbetare.

Tillsammans med dina medarbetare skapar du glädje och engagemang. Du försöker alltid överträffa gästens förväntan. Du finns på plats när det händer som mest i verksamheten.

Din profil

De söker en ödmjuk person med pondus och hög moral. För att passa in i organisationen är det viktigt att du är förändringsbenägen, engagerad och prestigelös.

Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av ledarskap och ekonomiskt ansvar. Att du brinner för mat och dryck och har gedigen köksvana ser vi som en självklarhet.

Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan om du vill vara en del av Restaurang Bolagets fortsatta utveckling!
Recruitler logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sandvikens Folkets hus utgör tillsammans med dotterföretaget Sandvikens Hotell & Restaurang AB en liten koncern med 20 fast anställd personal. Verksamheten består av fastighetsservice, konferens- och nöjesverksamhet samt restaurangverksamhet.