Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Ta klivet till att bli Rörkonstruktör hos Norconsult!

Publiceringsdatum
13 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Norconsult erbjuder specialiserad kompetens inom en rad områden som bygg och fastighet, infrastruktur, arkitektur, energi, vatten och avlopp, industri, miljö samt digitalisering - allt som behövs för att få samhället att fungera smidigt och hållbart. Inom området av industrin söker de nu en rörkonstruktör som kommer arbeta med konstruktion av utrustning i industriell miljö. Här välkomnar vi dig med bakgrund inom VVS/rör och som nu vill ta klivet vidare i karriären!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Norconsult en Rörkonstruktör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Norconsult inom avdelning Industri under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som rörkonstruktör kommer du huvudsakligen att arbeta med rörprojektering och konstruktion av utrustning till industriella miljöer. Andra arbetsuppgifter kan vara kartering, utredningar, layoutarbete och andra uppgifter som planering, hantera förfrågningsunderlag och upprätta montageunderlag. Förekommande program i arbetet är AutoCad och Plant3d.

Vi söker dig som
Vi välkomnar både personer med teknisk utbildning inom rörkonstruktion och de med praktisk erfarenhet inom området av VVS/rör. Har du erfarenhet av AutoCad och Plant3d är detta meriterande. Utöver detta behärskar du svenska och engelska väl, både i tal och skrift, samt innehar B-körkort.

Framgångsfaktorn för att trivas i rollen är ett stort tekniskt intresse och ett högt driv och motivation till att lära mer inom yrket. Som person är du ansvarstagande, lösningsoritenterad och arbetar utifrån ett affärsmässigt förhållningssätt. Vidare trivs du med variationen av att vara självgående och driven i ditt eget arbete, samtidigt som du är mycket kommunikativ och trivs med att samarbeta med andra kollegor.

START: Enligt ö.k.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

#norconsult #rör #konstruktör

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!