Hoppa till innehåll
Moelven Wood Interiör logotyp

Maskinoperatör/Målare

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

 Vill du vara en del av ett framgångsrikt spännande bolag med stark tillväxt och samtidigt skapa en hållbar framtid i trä? Moelven Wood Interiör i Säffle behöver nu förstärka med ytterligare personal till måleriet. 

Moelven Wood Interiör AB  finner du på Fabriksgatan 8 i Säffle. Produktionsenheten ingår i division Wood och här målas interiöra panelbrädor för montering inomhus. Panelbrädorna målas i kanske Sveriges modernaste fabrik, och där produkterna sedan levereras över hela Sverige. Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i vår produktionsmiljö, främst inom avdelningen där våra interiöra panelbrädor målas. Din roll är maskinoperatör i måleriet. Rollen kräver att man är flexibel som person och du får gärna vara intresserad av teknik och maskiner. Arbetet utför just nu på dagtid, men längre fram kan vi behöva växla upp och där skiftgång blir aktuellt. Kvalifikationer

Rätt person är viktigare än de faktiska erfarenheterna, men har du erfarenhet av arbete i en industriell miljö så är det meriterande. Har du truckkort så är det också meriterande, men inte ett krav. Har du ett intresse av teknik och kanske lite mekanisk erfarenhet så är det också bra. Personliga egenskaper

Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet för att passa in i teamet hos oss. Du har god samarbetsförmåga, är tekniskt intresserad och har god förmåga att hantera datorer och de tekniska hjälpmedel som man behöver klara av i rollen. Som person bör du vara lösningsorienterad, strukturerad och trivas med nya utmaningar.  Samtidigt trivs du med att arbeta i ett högt tempo och du inspireras av möjligheten att utvecklas tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål.

Om du är intresserad av att satsa på oss så är vi villiga att bygga, utveckla och långsiktigt satsa på dig. 

Tjänsten är på heltid och tillsvidare, men där vi tillämpar 6 månaders provanställning.  


Låter det intressant? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4:e augusti 2024. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Har du några frågor gällande tjänsten kontakta Produktionschef Anders Carlsson via mail anders.carlsson@moelven.se eller HR-Ansvarig Daniel Seger via mail daniel.seger@moelven.se . Du söker tjänsten genom att gå in på moelven.se, för att där uppe till höger klicka dig vidare till ”lediga tjänster” och självklart registrerar du ditt CV och personligt brev i vårt rekryteringsverktyg.  
 
Vi är nöjda med de rekryteringskanaler vi använder i dag och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.  
Moelven Wood Interiör logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Wood AB är ett helägt dotterbolag till Moelven Industrier ASA och ingår i den Skandinaviska organisationen Moelven Wood. Moelven Wood är producent och distributör av bygg - och inredningsmaterial för bygghandel och industri. Moelven Wood i Sverige omsätter ca 1,5 mdr SEK varav ca 1,3 mdr i den svenska marknaden. Vi har en stark tillväxt och en mycket god position som ledande leverantör av träbaserat bygg - och inredningsmaterial.

Mer information om Moelven.