Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
09 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du göra riktig skillnad varje dag? På Ragn-Sells är det exakt det vi gör, oavsett vilken position du har. Vi är ett familjeföretag i tredje generationen med erfarenheten i ryggen och blicken mot morgondagens innovationer. Hos oss får du vara med och forma en cirkulär framtid där vi minskar behovet av att bryta nya råvaror och istället använder det vi redan har – om och om igen.

Ragn-Sells Recycling, region Syd Öst söker nu en sektionschef till vår verksamhet i Kallinge.

Är du en ledare med passion för miljö och återvinning? Vill du vara med och driva utvecklingen mot en hållbar framtid? Ragn-Sells Recycling, regions Syd Öst söker nu en engagerad och erfaren Sektionschef till vår anläggning i Kallinge!

Vi erbjuder dig
  • Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
  • En trevlig arbetsplats med kompetenta kollegor
  • Självklart goda anställningsvillkor med kollektivavtal, pension, friskvårdsbidrag osv.
  • Kompetensutvecklingsmöjligheter genom vår egen Akademi
Arbetsuppgifter

På vår anläggning i Kallinge hanterar vi en mängd olika avfallstyper och återvinningsmaterial, och vi är stolta över vårt arbete för en grönare framtid. Vi mellanlagrar och hanterar bland annat elektronik, papper, plast och metall. Även farligt avfall hanteras och arbetas med på anläggningen vilket innebär särskilda tillståndsregleringar.

På anläggningen arbetar miljöarbetare, administratör, transportplanerare, säljare samt ytterligare en sektionschef, vilket ger dig ett lokalt stöd i det dagliga arbetete. För att skapa den oerhört viktiga gemenskapen och teamkänslan på anläggningen arbetar du tillsammans med vår andra sektionschef atttivt med teamet och mot gemensamma mål. Du kommer i denna roll leda 15 medarbetare och ansvara för anläggningen samt fordonsflottan i Kallinge. Du ingår i regionensledningsgrupp och rapporterar direkt till regionchef.

Som sektionschef på vår anläggning i Kallinge kommer du att leda och utveckla ett team av kompetenta medarbetare. Du ansvarar för den dagliga driften och säkerställer att verksamheten bedrivs effektivt och säkert. Du utvecklar och implementerar arbetsrutiner och processer för att förbättra vår verksamhet och säkerställer att gällande lagar och miljöföreskrifter följs. Du arbetar med budget och ekonomisk uppföljning för din sektion vilket du även har arbetsmiljö- och miljöansvaret för. I rollen kommer du ha ett nära samarbeta med andra sektioner inom företaget för att optimera verksamheten.

Sammantaget är det en varierad roll där du får möjlighet att växa in och påverka inom en viktig framtidsbransch där vi är stolta över att vara en av de vassaste aktörerna.

Placeringsort: Kallinge.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasial utbildningsnivå gärna inom teknisk eller bygg alternativt område som arbetsgivaren bedömer som relevant. I denna roll har vi krav på att du har B-körkort. Du är en van IT-användare med erfarenhet av Office-paketet och affärssystem. Då du kommer arbeta med en del administrativa uppgifter ser vi att du är strukturerad samt har god administrativa förmåga. Du har även dokumenterad erfarenhet av personal- och resultatansvar. Har du dessutom branscherfarenhet eller erfarenhet av en likande roll är det meriterande.

För att vara framgångsrik som sektionschef hos oss ser vi att du har erfarenhet av att leda personal samt är kundorienterad och ser vikten i att utveckla både affären som verksamheten. Detta gör att vi ser att du har en kommunikativförmåga och på så vis skapar engagemang hos dina medarbetare som kund. En viktig del är att du har förmåga att se helheten av regionens verksamhet och hur anläggningen i Kallinge samt de andra anläggningarna i regionen bidrar till den helheten.

Vi ser framemot din ansökan!

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta nedan kontaktperson.

Ansökan och anställning

Då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 2024-08-22.

Välkommen med din ansökan!
Ragn-Sells Recycling AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1600 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Norge, Danmark och Estland. Totalt är vi ca 2500 personer i hela koncernen och 2023 omsatte koncernen ca 8,5 miljarder SEK.