Hoppa till innehåll
VMAB logotyp

Projektledare inriktning mark, miljö och produktionsteknik

Ansök nu
Projektledare Mark, Miljö & produktionsteknik

Vi behöver stärka teamet med ytterligare en miljöhjälte!

Västblekinge Miljö AB är ett kommunalt miljöföretag som ser till att avfall inom kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström tas om hand på bästa sätt. På anläggningen i Mörrum är vi ca 45 medarbetare.

Din dag som projektledare på VMAB

Du kommer att vara en viktig del av vår projektorganisation. Som projektledare med inriktning mark, miljö och produktionsteknik får du möjligheten att arbeta med varierande projekt som genomförs i nära samarbete med både interna och externa parter.

Du leder projekt, stora som små, genom hela processen från upphandling till slutbesiktning och överlämning. Några exempel på projekt som vi genomfört de senaste åren är större underhållsprojekt för rötkammarna i Biogasen, ombyggnad av reningssteget för vårt lakvatten, sluttäckning av deponi och ny gasfackla biogasen.

Vad behöver du för att söka tjänsten
  • Högskoleexamen, gärna med teknisk inriktning, alternativt likvärdig utbildning/erfarenhet exempelvis som miljöingenjör, processingenjör, projektledare.
  • Mångårig erfarenhet som projektledare och god kunskap i ekonomistyrning av projekt.
  • Arbetet kan innebära såväl skriftliga som muntliga kontakter med andra myndigheter, därför är goda kunskaper i svenska ett krav.
  • Det är också en fördel om du har erfarenhet av upprättande av förfrågningsunderlag och bygghandlingar samt upphandlingar enligt LOU.
Vem är du som person

Du som söker rollen som projektledare är en serviceinriktad, strukturerad och kommunikativ person med kompetens att hantera komplex information av olika slag.

Uppdraget ställer stora krav på struktur, ordning och reda.

Du har förmåga att på egen hand söka information för att hantera olika frågor. Att du tar ansvar för den egna utvecklingen är en självklarhet. Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga, att vara självgående, att kunna hantera stressfulla situationer, att leverera resultat i utsatt tid och vara kvalitetsmedveten.

Karl Fast, avdelningschef cirkulära tjänster, berättar om arbetsplatsen och visionen framåt:

"Jag tillträdde som avdelningschef cirkulära tjänster under 2023. Vår vision på VMAB är att vi vill vara Blekinges miljöhjältar tillsammans med våra medarbetare, kunder och samarbetspartners. Vi är i en intressant och spännande resa tillsammans med våra andra avdelningar. Kulturen och vi-känslan är något vi värderar högt!

Detta når vi genom att vara involverande, nytänkande och se positivt på förbättringsarbete. Genom lärande och involverande jobbar vi aktivt med ständiga förbättringar och ordning och reda. Vi är i en spännande och lärorik fas där alla är viktiga spelare för att vi ska nå våra mål!

Vi erbjuder

Vår personal är viktig för oss och vi erbjuder bra förmåner. För att nämna några så erbjuder vi både friskvårdsbidrag och företagshälsovård. VMAB ser positivt på att förena föräldraskap med arbete, därför betalas en extra ersättning ut vid föräldraledighet. Vi tycker det är viktigt att ha balans mellan jobb och fritid och erbjuder både flextid och att vissa dagar i veckan kunna jobba hemifrån om man önskar. Vi arbetar löpande med kompetensutveckling. För våra anställdas trygghet har vi kollektivavtal. Företaget bjuder på frukost varje morgon.

Kontakt och ansökan

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Karl på telefon 072-5743212 alt karl.fast@vmab.se.

Vi tar ej emot ansökningar via mail på grund av GDPR lagstiftningen, skicka din ansökan via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Västblekinge Miljö AB (VMAB) är ett kommunalt bolag som ägs av kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. VMAB är ett ansvarsfullt miljöföretag med fokus på framtiden. Vår uppgift är att samordna avfallshanteringen i de tre kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. Där har vi ansvaret för planering, mottagning, sortering, ökad återvinning, drift av biogasanläggning, transporter, återvinningscentraler, information och kundtjänst. VMAB driver med egen personal, avfallsanläggningen i Mörrum, där finns också huvudkontoret. Återvinningscentralerna drivs till större delen av egen personal, medan transporterna av hushållsavfall utförs av entreprenörer. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO14001, ISO45001. Läs mer om oss på https://www.vmab.se
VMAB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 oktober 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. https://register.masterhelp.se/candidate/signup