Hoppa till innehåll

Redovisningsassistent

Publiceringsdatum
27 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en person som har ett öga för detaljer och som tycker om att jobba med siffror? Vi behöver nu stärka vår organisation med en redovisningsassistent!

I rollen som redovisningsassistent kommer du arbeta med:

  • Hela flödet inom kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring och vara delaktig vid månads- och årsbokslutarbete
  • Bankbetalningar
  • Kontoavstämningar

Andra arbetsuppgifter inom ekonomi kan komma att ingå och arbetsuppgifterna kan komma att anpassas efter verksamhetens behov.

Vem söker vi:

Vi söker dig med lägst gymnasial utbildning inom ekonomi eller med motsvarande erfarenhet. Du bör ha goda kunskaper i Microsoft Office, främst Excel. Vi arbetar med affärssystemet QAD och ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att använda affärssystem.

Rollen innefattar dels självständigt arbete, dels samarbete med olika avdelningsfunktioner. Därför krävs en god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska. Vidare är du noggrann, lösningsorienterad och har förmågan att arbeta strukturerat mot deadlines. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om CoorsTek Sweden AB:

Vi är en del av den amerikanska CoorsTek-koncernen som är en ledande global tillverkare av tekniska keramiska komponenter. Komponenterna tillverkas för praktiskt taget alla branscher i den globala ekonomin, inklusive bil, flyg, halvledare och energi. CoorsTek har siter i USA, Asien samt Europa och på siten i Robertsfors är vi ca 60 anställda. CoorsTek Sweden AB är ISO-certifierade, vi jobbar kontinuerligt med utveckling av våra processer och den kvalitet vi levererar till våra kunder.

Vad vi erbjuder dig:

Vi erbjuder dig en roll i ett litet team, där du får ett stort ansvar. En sund balans mellan arbete och privatliv är viktigt för oss, därav möjligheten att delvis arbeta hemifrån. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag. Vi värnar om inkludering och jämlikhet, och värdesätter olika bakgrunder och nya perspektiv.

Övrigt:

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: 80 – 100%

Placeringsort: Robertsfors

Anställning: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta vår Plant Controller Elin Lundberg på elundberg@coorstek.com

Ansökan:

Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstid har gått ut. Sista ansökningsdag är 2024-04-30.

CV och personligt brev skickas till eberts@coorstek.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se