Hoppa till innehåll

Personlig assistent till kvinna i Rättvik

Publiceringsdatum
27 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Jag söker nu en kvinnlig personlig assistent som vill bli en viktig del av min vardag, när ordinarie personal har semester eller är sjuka.

Jag är en 60-årig kvinna med diagnosen MS som bor tillsammans med min make i en villa centralt beläget i Rättvik. Jag behöver hjälp med allt i min vardag så att jag kan få så bra livskvalitet som möjligt. Jag tycker om djur (flera av mina assistenter har sina hundar med under arbetspassen), hockey och att se på TV.

Vad erbjuder vi? Du är välkommen att jobba i ett glatt gäng! Dina kommande kollegor har flertalet jobbat väldigt länge hos mig så det finns en bra stabilitet i gruppen. För att passa in i vår grupp behöver du vara trygg i dig själv, lugn och ha bra tålamod. På arbetsplatsen så arbetar vi dygn, så det är viktigt att detta passar in för dig som söker.

Krav:

  • Kvinna
  • Goda kunskaper i svenska språket

          Det är även meriterande om du har:

          • Erfarenhet av omvårdnad
          • Erfarenhet av att jobba som assistent

          Vilka är vi?Vi Omsorg är ett assistansbolag med hjärtat i Dalarna. Vi finns till för att skapa kvalitativ assistans för våra kunder och strävar efter ständig förbättring för att hålla oss aktuella. Hos oss har kunden ett stort inflytande över vem som ska anställas som assistent och hur assistansen ska utföras. Samtidigt som vi erbjuder våra kunder individspecifik assistans riktar vi stort fokus på våra medarbetare och värnar om deras arbetsmiljö.Vad kan vi erbjuda dig?

          • En utvecklande och lärorik arbetsmiljö
          • Kollektivavtal
          • Förmånskort
          • Aktiviteter för både kunder och assistenter

          Vill du veta mer om oss? Besök gärna vår hemsida: http://www.viomsorg.se

          För anställning hos oss på Vi Omsorgbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.

          Dubehöver också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Rätt utdrag hittar du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

          Ansök nu

          Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

          Sök jobbet
          Ansök senast
          13 september 2024 (139 dagar kvar)
          Ansök nu

          Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se