Hoppa till innehåll
Traktor-City i Piteå AB logotyp

Traktor-city växer och expanderar, nu söker vi tekniker till vår tunga verkstad.

Publiceringsdatum
06 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Tomas Eriksson
Telefon
Vi är idag återförsäljare av CASE och Develon entreprenadmaskiner, Rottne skogsmaskiner och CNH lantbruksmaskiner. Utöver detta så har vi försäljning och service av Husqvarna Skog & Trädgård, Husqvarna e-bike samt Arctic Cat snöskotrar och ATV.

Med den starka utvecklingen vi har så behöver vi bli fler tekniker och undrar om just du vill bli en av oss i vårt härliga gäng? Som tekniker hos oss kommer ditt arbete variera mellan att vara i verkstaden och jobba ute på fält hos våra kunder. Som tekniker arbetar du med reparation, felsökning och service av våra tunga maskiner.

Rollen innefattar kundkontakt samt att du är en viktig kugge i vårt eftermarknads team bestående av support, reservdelar och verkstad där vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vår anläggning ligger i Piteå men du har hela Norrbotten som arbetsområde. Övernattningar kan förekomma.

Vi är idag ett sammansvetsat team i vår verkstad där vi jobbar nära varandra samt har det kul tillsammans med frihet under ansvar. Förutom detta önskar vi även att våra medarbetare stannar långsiktigt vilket innebär att vi även erbjuder förmåner för den rätta i form av friskvårdsbidrag, telefon, utvecklingsmöjligheter samt en konkurrenskraftig lön mm.

B-körkort och datorvana är ett krav samt att du ska kunna jobba självständigt och vara en problemlösare som ser möjligheter istället för problemet. Vi värdesätter naturligtvis erfarenhet från liknande arbete.
Som person är du noggrann och känner stort ansvar för ditt utförda arbete. Du levererar med hög kvalitet och förstår vikten av att hålla god service gentemot våra kunder. Ditt arbetssätt är effektivt, initiativrikt och lösningsfokuserat. Har du C-körkort är det meriterande.

Tjänsten är heltid.

Ansökningarna sker löpande och kommer att tillsätta platsen så fort vi hittar rätt person för arbetet. För ytterligare information om tjänsterna ta kontakt med Tomas Eriksson på 070-6642027 eller via mejl "tomas.eriksson@traktorcity.se"
Traktor-City i Piteå AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 april 2024 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Traktorcity - Traktorcity Piteå är en anrik verksamhet inom maskinförsäljning och service och utgjorde grunden till ett större nationellt koncept som levt vidare i form av flera återförsäljare och verkstäder runt om i Sverige. Under alla år som passerat med omfattande utveckling på maskinsidan och bland fordon i stort, har vi lyckats vara ett med tiden och erbjuda relevanta lösningar. Det är en stor ära att få förtroende av både nya samt andra-, till och med tredje generationens kunder.