Hoppa till innehåll

Fysioterapeut till Rehabiliteringsenheten, Piteå Sjukhus

Publiceringsdatum
18 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

 Sök nu och bli en del av vårt fantastiska fysioterapeutteam på Piteå sjukhus! Är du en legitimerad fysioterapeut med en passion för att förbättra livskvaliteten för patienter? Hos oss välkomnar vi dig oavsett om du är nyutexaminerad eller erfaren inom yrket. Det är dina personliga egenskaper och engagemang som vi värdesätter mest. 

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och har kunskapsnivå C1 i svenska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du strukturerad och själkvgående. Som person är du strukturerad och självgående. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du strukturerar och tar ansvar för dina uppgifter och arbetar självständigt.

Det här får du arbeta med
På Piteå sjukhus får du möjligheten att arbeta inom olika verksamheter över hela sjukhuset, vilket ger dig en spännande och varierad arbetsdag. Som fysioterapeut på Piteå sjukhus kommer du att ha möjlighet att möta människor i olika situationer och erbjuda bedömningar, åtgärder och uppföljningar. Vi jobbar mot flera olika avdelningar och mottagningar, inklusive medicinavdelning, strokeavdelning, ortopedavdelning, medicinmottagning, ortopedmottagning och Öppenvårdsrehab. Du kommer att ha din huvudsakliga placering och arbeta på någon av dessa avdelningar eller mottagningar. Vi värdesätter kollegialt stöd och erbjuder en gedigen introduktion för nyanställda. Vår arbetsgrupp präglas av ett positivt och socialt arbetsklimat, och vi ser fram emot att välkomna nya kollegor som kan bidra till vår gemenskap.


Det här erbjuder vi dig
- Vi värdesätter kollegialt stöd och erbjuder en gedigen introduktion för nyanställda
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Tjänsten avser en tillsvidare tjänst på heltid, men vi lämnar även utrymme för att komma med önskemål kring tjänstgöringsgrad. Tillträde efter överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se