Hoppa till innehåll

Fysioterapeut till Piteå Hälsocentral, Piteå

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker vi efter en fysioterapeut till oss på Piteå hälsocentral!
I hjärtat av Piteå ligger Piteå Hälsocentral där en engagerad och kompetent arbetsgrupp möter upp någon av våra ca 10 600 listade patienter som söker vård. 

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut för ett vikariat på 6 månader med chans till förlängning. Vikariatet är för en av våra fysioterapeuter som är föräldraledig. Det är meriterande om du har goda kunskaper i Office-paketet samt om du har erfarenhet av VAS, axelina-utbildning, kortisoninjektioner och OMT samt multimodalrehabilitering. Vidare är det också meriterande om du tidigare har arbetet i primärvården.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du flexibel, mogen och har god samarbetsförmåga. Du är relationsskapande då du kommer att vara utåtriktad och socialt aktiv i din yrkesmässiga roll. Du har en god problemlösande förmåga och har en helhetssyn då du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Har du erfarenhet av arbete inom primärvården är det meriterande.

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med bedömning, behandling och rådgivning för patienter i alla åldrar. I er arbetsgrupp kommer ni att stötta och hjälpa varandra. På vår hälsocentral arbetar vi nära både inom enskild yrkesgrupp men även tvärprofessionellt. Du kommer att jobba både självständigt och i team.

Det här erbjuder vi dig
- Handledning av erfarna och engagerade kollegor
- Bli en del av vårt duktiga Team
-Vi erbjuder dig ett varierat arbete både självständigt och i team
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Vi erbjuder ett 6 månaders vikariat med chans till förlängning, arbetstid förlagd måndag till fredag 08.00-17.00. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se