Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Meriterande extrajobb på Freno Air i Piteå

Publiceringsdatum
15 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en bit in på din ingenjörsutbildning och vill nu få relevant arbetslivserfarenhet? Då kan detta vara chansen för dig! Vi söker nu efter en student som vill stötta upp i rollen som junior konstruktör hos vår kund. Säkra sommarjobbet och få en möjlighet till meriterande extrajobb. Ansök redan idag, urval sker löpande!Om tjänsten

Freno Air är Sveriges främsta och äldsta specialist på luftfjädring. Genom innovativ teknologi och kundanpassade chassisystem så har deras produkter gjort dem till marknadsledande i Sverige inom transportlösningar till logistik-, persontransport- och utryckningsbranschen. På kontoret i Piteå sitter idag 10 personer med olika ansvarsområden där du i din roll kommer att samarbeta nära de flesta på plats.

Med anledning att en i teamet kommer vara iväg på längre ledighet söker vi nu en student som är redo att ta ansvar och stötta upp på konstruktionssidan. Som junior konstruktör kommer du med hjälp av CAD att arbeta med utveckling och design av företagets produkter. Du kommer även säkerställa att produkterna håller hög kvalité genom att kontinuerligt utföra tester och bedriva förbättringsarbete kring dessa.

Du kommer arbeta nära produktion och försäljning där de lösningar och förbättringar ni kommer fram till ger snabba resultat i form av förverkligade produkter!

Du förväntas kunna arbeta 2-3 heldagar i veckan med start i maj, alternativt fördela dessa över halvdagar. Under sommaren förväntas du arbeta heltid följande veckor: 26, 27, 28, 32 & 33. Förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet kan det finnas möjlighet att arbeta extra upp till 1 dag/vecka även under terminerna, samt täcka upp under nästa vår och sommar under en till längre ledighet, mars-september.

Du erbjuds

 • Chansen att bli en del av ett företag som är marknadsledande inom sin bransch.
 • Ett meriterande extra- och sommarjobb där du får stora möjligheter att utvecklas.
 • En roll där det du arbetar fram snabbt blir förverkligade i företagets produkter.


Arbetsuppgifter
 • Arbeta med utveckling, konstruktion, beräkning, simulering och analys av produkter
 • Enklare typ av programmering och modellering i CAD
 • Stötta i utvecklingen av standarder och riktlinjer för produktutvecklingsprocessen


Kvalifikationer
 • Behärskar både svenska och engelska då dessa används i arbetet
 • Har kommit en bit in på din utbildning med relevant inriktning, tex. konstruktion- eller maskinteknik
 • Har goda kunskaper i CAD, gärna ifrån Siemens Solid Edge

Det är meriterande om du har tillgång till bil för att kunna ta dig till och från arbetsplatsen.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kommunikativ
 • Självgående
 • Problemlösande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juni 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se