Hoppa till innehåll
Celanese logotyp

Lab.assistent | Celanese

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Lab.assistent Celanese

Uppdraget på Celanese är den perfekta kombinationen av karriär och personlig utveckling, där du kan vässa och bredda dina kunskaper inom olika områden, men där du också kan forma din karriär.

Om jobbet som Lab.assistent

Laboratoriet utför kvalitetsanalyser för att säkerställa att de produkter som tillverkas på siten uppfyller överenskomna kvalitetskrav. På laboratoriet arbetar i dag tre personer som jobbar med att utföra både kvalitetsanalyser och mikrobiologiska analyser på färdig produkt.

Laboratoriet och dess personal fungerar även som ett stöd till produktionspersonal som utför de initiala kvalitetskontrollerna samt är en viktig del av det dagliga kvalitetsarbetet.

Arbetsuppgifter
  • Analysera och hantera produktprover för kvalitetstestning genom kontroller av partikelstorlek, filmbildning, analyser av biocider, HPLC, fysikaliska tester med mera.
  • Utföra mikrobiologiskatester samt bedömningar av mikrobiologiska resultat
  • Beräkna och meddela produktionsavdelningen nödvändiga justeringar.
  • Registrera slutresultat i Labdatasystem
  • Hantera egenkontroll av labbutrustning och visst instrumentunderhåll.
  • Avvikelserapportering
Vi arbetar kontinuerligt med dokumentering av det mikrobiologiska arbetet i Excel.

Området för mikrobiologi/hygienkontroll kan utgöra utvecklingsområde för den som är intresserad.

Vem söker vi

Vi söker dig som har:
  • Lägst gymnasienivå inriktad mot området med kunskaper och erfarenhet inom kemisk analys och instrumentering.
  • Goda datorkunskaper i framför allt Excel och där kunskaper i statistik är meriterande
  • Goda kunskaper i engelska då information på intranät och e-post hanteras på engelska.
  • Obehindrat talar, skriver och förstår svenska.
I den här rollen är det viktigt att du har ett metodiskt arbetssätt. Du har en god analytisk förmåga, håller ordning och reda och har en förmåga att se till både helheten och detaljerna. Du är kommunikativ och med en ambition om att lära dig mer och utvecklas i takt med rollen och branschen.

Celanese är en IED-klassad sevsoanläggning vilket innebär ett omfattande regelverk där hög efterlevnad av rutiner, lagar och regler är helt avgörande.

Vi genomför hälsoundersökning och drogtest på alla som anställs.

Om Celanese

Celanese Production Sweden AB tillverkar vattenbaserade bindemedel för färg-, lim-, pappers-, bygg-, textil- och nonwoven-industrin, designade för högteknologiska krav.

Företaget är beläget i Perstorp och har cirka 70 anställda. Bolaget ingår i den amerikanska globala börsnoterade kemikoncernen Celanese Corporation med säte i Dallas, Texas USA.

Erbjudande

Placeringsort: Perstorp.

Typ av anställning: Inledningsvis blir du anställd av Lernia Bemanning och uthyrd till Celanese. Målsättningen att ni ska bli kollegor på längre sikt vilket innebär att det för rätt person finns goda förutsättningar för fortsatt anställning hos Celanese efter uppdragstidens slut.

Omfattning: Heltid, dagtid.

Tillträde: Omgående.

Som anställd på Lernia Bemanning/Celanese erbjuds du också förmåner som friskvårdsbidrag, fri parkering, kollektivavtal där både arbetstidsförkortning och tjänstepension ingår, tillgång till gym, Benify(förmånsportal), frukt/frukost.

För dig som funderar på att flytta och eventuellt bosätta dig i Perstorp kan läsa mer om det på www.perstorp.se

Intresserad?

Lernia Bemanning håller i rekryteringsprocessen.

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" nedan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten kontakta rekryteringsansvarig Peter Sandqvist via e-post: peter.sandqvist@lernia.se eller telefonnummer: 0722541125.

Urval kommer ske löpande så välkommen med din ansökan snarast.

Om Lernia Bemanning

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Celanese logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.