Hoppa till innehåll

Förskollärare sökes Hagvidson Solgläntan

Publiceringsdatum
11 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Omfattning: Deltid (75% - 100%)

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår förskola i Oxelösund tillsammans med oss.

I vackra skärgårds staden Oxelösund hittar du Solgläntans Förskola som öppnades januari 2017 i nyrenoverade lokaler. Här finns plats för ca 62 barn fördelat på tre avdelningar och sex grupper. Förskolan ligger centrat belägen i Oxelösund, vilket möjliggör kommunikationer till angränsande städer. På förskolan möter du barn och föräldrar med olika kulturella bakgrunder.

Att arbeta i förskolan innebär unika och betydelsefulla möjligheter att påverka och bidra till barns utveckling. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du har stor möjlighet att vara med att utveckla vår verksamhet. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att den pedagogiska verksamhetens arbete kopplas till förskolans läroplan.

Vi söker en erfaren förskollärare som brinner för arbetet kring struktur- och kvalitetsutveckling. Har du varit arbetslagsledare, eller motsvarande, så är det meriterande. Det finns goda möjligheter att avancera till motsvarande position på Solgläntan. Den ledande positionen som behövas inom förskolan.

I arbetslaget ska du kunna leda, planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i barngruppen. Du har kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation. Vi använder Tyra som ett pedagogiskt verktyg för pedagogerna. Det digitala verktyget hjälper dig som förskollärare att få syn på barns lärande samtidigt som det ger vårdnadshavarna delaktighet och insyn i vår verksamhet.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett företag som värdesätter en god arbetsmiljö och hög pedagogtäthet. Vi arbetar projektinriktat och verkar kontinuerligt för små barngrupper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad/legitimerad förskollärare.

Det är meriterande om du har kunskaper inom TAKK.

Det är meriterande om du varit arbetslagsledare, eller motsvarande

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan

Övrigt

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Kollektiv avtal finns.

Skriftlig ansökan, Lärarlegitimation alt. förskollärarlegitimation och meritförteckning sänds tillsammans med CV till Rektor: cecilia.hjornered@hagvidson.se

Inför varje rekrytering gör vi ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi vill annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudande om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.

Tillträde

Enligt överenskommelse eller till hösten 2024.

Enligt Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Kopia på erhållet registerutdrag lämnas till arbetsgivaren vid eventuell anställning.

Om oss

Hagvidson är ett expanderande företag med i nuläget 19 fristående förskolor. Våra ledord är Trygghet Delaktighet och Glädje. Dessa ledord genomsyrar all vår verksamhet. Vi erbjuder dig en tjänst i ett företag som värdesätter en god arbetsmiljö och hög pedagogtäthet. Läs gärna mer om Hagvidson på www.hagvidson.se

Lön, ersättning och förmåner

På Hagvidson månar vi om den anställde, nedan finns de förutsättningar och förmåner som erbjuds dig vid anställning. Som pedagog hos Hagvidson erbjuds du:

Friskvårdsbidrag för fast anställda pedagoger.

Arbetskläder i form av skal kläder för utebruk.

Pedagogiska måltider.

Möjlighet att få extra lediga dagar eller kontant ersättning kopplat till anställningsår inom företaget.

Kompetensutveckling. Planerings/reflektionstid på arbetstid

Endast ett kvällsmöte/månad.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se