Hoppa till innehåll

Instruktör till KSU Forsmark

Publiceringsdatum
20 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företagsbeskrivning

KSU, Kärnkraftsäkerhet och Utbildning AB, kompetenssäkrar de svenska kärnkraftverkens personal genom såväl teoretisk utbildning som träning i fullskalesimulatorer. Företaget befinner sig i utveckling och vi ser en spännande tillväxt för att säkerställa kompetens för ny och långsiktig kärnkraftsdrift.

Verksamheten bedrivs från vårt huvudkontor som ligger i Nyköping samt från våra träningsanläggningar som ligger i nära anslutning till kärnkraftverken i Forsmark, Oskarshamn och Ringhals. I Forsmark har vi även Teknik och träningscenter, TTC, där vi har en unik möjlighet att bedriva verkslik utbildning. KSU, med ca 170 anställda, ingår i Vattenfallkoncernen.

Du kliver in i en spännande tid och får möjligheten att var en viktig kugge för att bidra till fossilfri framtid och kompetens för framtidens kärnkraft.

Jobbeskrivning

Vilka är vi på KSU? Vår viktigaste uppgift är att utbilda svenska kärnkraftverkens drift- och underhållspersonal. Vi är även ”Training Service Provider Europe” för SMR BWRX-300, något vi är stolta över.

Idag bidrar vi till säker och stabil drift av kärnkraft och tillsammans med våra kunder skapar vi framtidens utbildning. Våra utbildningar genomförs dels i vår fullskaliga simulator samt i moderna, flexibla lärmiljöer då vi har en passion och en nyfikenhet för ny teknik.

Vi erbjuder

  • Ett gediget internt instruktörsutbildningsprogram, där bland annat grundläggande pedagogik ingår
  • Ett spännande, utvecklande och stimulerande arbete med fokus på att få våra deltagare att växa i sin kompetens
  • Ett arbete där du som instruktör får vara med om en blandning av teknik, lärande och pedagogisk utveckling
  • Ett arbete där du både får möjlighet att arbeta självständigt men också tillsammans med andra kollegor i ett team
  • Trevliga arbetskamrater som stöttar varandra, delar erfarenheter och tycker att det ska vara roligt på jobbet

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att utveckla och genomföra teoretiska och praktiska utbildningar samt återkommande träning för driftpersonal. Vi genomför och utvecklar även utbildning mot övriga kategorier inom kärnkraftsbranschen. Som instruktör handleder och coachar du våra kursdeltagare både i undervisningstillfället och i deras vardag.

Kravspecifikation

Vi söker dig som har

  • Teknisk erfarenhet från BWR-anläggning alternativt har en bred kompetens inom kärnkraftsbranschen. Vi tror att du arbetar som kontrollrumsoperatör alternativt har gått vidare i din karriär efter kontrollrumsarbetet
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska

Som person har du lätt för att samarbeta med andra och trivs i en roll där du får utveckla människor och ta egna initiativ i en föränderlig planering. Vidare är du lojal, nyfiken och vill bidra till vår trivsamma arbetsmiljö.

Ytterligare information

Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Nina Rönnblad tfn 073- 078 12 89.

Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Terese Johansson, terese1.johansson@vattenfall.com.

Fackliga representanter för denna tjänst är Mikael Stenmark, mikael.stenmark@ksu.se (Unionen), Johan Kjellberg, johan.kjellberg@ksu.se (Ledarna), Ingemar Eriksson, ingemar.eriksson@vattenfall.com (SEKO) samt Rolf Olsson, rolf.olsson@vattenfall.com (Akademikerna).

Placeringsort: Forsmark

Välkommen med din ansökan senast den 10 maj 2024. Vi kommer att göra urval och hålla intervjuer löpande så tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se