Hoppa till innehåll
Riksbyggen logotyp

Ekonom Simpleko

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Simpleko är ett företag som utvecklar och levererar digital ekonomisk förvaltning. Våra kunder finns i hela Sverige och vi har kontor i Uppsala och Östersund. Vi är drygt 80 medarbetare som idag levererar ekonomisk förvaltning till ca 1 000 fastighetsägare där majoriteten är bostadsrättsföreningar.
Drivs du av att göra det bästa för kunden i vår digitala leverans?

Simpleko har den högsta kundnöjdheten i branschen så det är viktigt för oss att du tycker att den personliga servicen är lika viktig som kvalitén på ditt jobb.

Vi växer och fler kunder vill anlita oss och vi söker därför efter ny ekonom som vill vara delaktig och fortsätta vårt arbete och utveckling med att behålla den höga kundnöjdheten.

Arbetsuppgifter som ekonom

Som ekonom är du kundansvarig för ett antal kunder, till största delen bestående av bostadsrättsföreningar. Övriga kunder är samfällighetsföreningar, parkeringsbolag samt ett antal privata fastighetsägare.

I dina arbetsuppgifter ingår upprättande av bokslut, årsredovisning, budget, deklaration och annan ekonomisk rådgivning till styrelsen. Kunderna är spridda över landet därav viktigt att du känner dig bekväm med digitala möten och telefonkontakt.

Kvalifikationer

Några års erfarenhet av arbete inom ekonomi samt utbildning inom ekonomi från KY eller universitet, alternativt gymnasieekonom med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller motsvarande. Meriterande med erfarenhet från fastighetsbranschen men inget krav. Du ska känna dig trygg i att hantera den ekonomiska redovisningen till kunder på egen hand.

Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmåga att se och möta kunders behov samt agera professionellt och affärsmässigt. Du har en förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog samt ett gott samarbete både internt och externt. Vidare är det viktigt att du kan lyfta blicken och arbeta fram långsiktigt hållbara strategier för kundens ekonomiska förvaltning. Du behöver vara strukturerad och kommunikativ samt ha ett intresse för branschen och hålla dig uppdaterad på vad som händer i omvärlden med bl.a nya lagar och regler.

I rollen som ekonom kommer du att vara kontaktperson gentemot styrelser, leverantörer, myndigheter med flera gällande ekonomiska frågeställningar det är därför viktigt att du är serviceinriktad, kundorienterad, aktiv, flexibel, samt har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du ska kunna arbeta självständigt med ditt kundpaket samtidigt som du är en del i en grupp där samarbete och lyhördhet är viktigt. Du har ordning och reda och levererar ett gott arbete. Du har ett positivt synsätt och har förmågan att sprida en god stämning kring dig.

Övrig information

Kundmöten kan förekomma både dag- och kvällstid digitalt. Placering är på ett av våra kontor som finns i Uppsala och Östersund.

Tjänsten är på heltid och tillträde enligt överenskommelse och med provanställning som start.

Har du frågor om tjänsten kontakta antingen Mia på telefon: 018-18 41 20 eller Gabriella på telefon 010-175 71 28.

Tycker du att detta låter intressant? Skicka då in din ansökan så fort som möjligt då intervjuer sker löpande och även eventuell tillsättning före sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är 31 augusti och skickas in till jobb@simpleko.se
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Riksbyggen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!