Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Förena ditt intresse för ekonomi och utveckling tillsammans med oss på BTEA!

 

Din roll hos oss

Som Ekonomichef kommer du att ha det övergripande ansvaret för bolagets ekonomi och finansiella styrning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

  • Utveckla och implementera ekonomiska strategier och policys för att stödja bolagets mål.
  • Leda budgetprocessen och säkerställa att ekonomiska mål uppnås.
  • Upprätta och analysera finansiella rapporter samt presentera dessa för styrelsen och andra intressenter.
  • Säkerställa att redovisningen sker enligt gällande lagar och regler.
  • Leda och utveckla ekonomifunktionen tillsammans med ekonomiadministratör.
  • Genomföra riskanalyser och föreslå åtgärder för att minimera ekonomiska risker.
  • Samarbeta med andra avdelningar för att främja en integrerad och effektiv verksamhet.

 

Vi ser gärna att du har
  • Ekonomiutbildning från högskola/universitet eller erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.
  • Minst 5 års erfarenhet av ekonomiarbete, gärna i ledande befattning.
  • Goda kunskaper i ekonomistyrning och redovisning.
  • Kommunikations- och ledarskapsförmåga.
  • Hög integritet och förmåga att fatta beslut.
  • Flytande i svenska, både i tal och skrift.

 

För att trivas och lyckas hos oss är du genuint intresserad av ekonomi och att jobba med att utveckla processer. Vi värdesätter självständighet, noggrannhet, struktur och förmågan att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Din analytiska förmåga och förmåga att trivas i en snabbt föränderlig miljö är betydelsefulla egenskaper. Vidare ser vi att du är nytänkande person som vill bidra med nya lösningar och idéer, och vågar utmana traditionella metoder för att skapa förbättringar och innovationer.

 

Om BTEA

Bergs Tingslags Elektriska distribuerar miljövänlig energi i en vänlig miljö. Våra kunder finns i södra Jämtland, en bit in i Härjedalen samt inom en del av Medelpad. Det innebär bl.a. att många fritidshusägare får sin elenergi via våra ledningar. Företaget ägs av Bergs kommun genom dess holdingbolag Bergab AB och ingår i samma koncern som det kommunala bolaget Bergs Hyreshus AB. Vi ska tillhandahålla väl fungerande och driftsäkra el och fjärrvärmenät. Vi skall på ett engagerat och miljömedvetet sätt möta våra kunders behov.

 

Din ansökan

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Christoffer Sjöstedt på christoffer.sjostedt@onepartnergroup.se eller Pontus Andersson på pontus.andersson@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad. Din upplevelse är betydelsefull för oss och vi hoppas att du har möjlighet att svara. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Välkommen med din ansökan!

Bergs Tingslags Elektriska AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.