Hoppa till innehåll
Östersundshem AB logotyp

Besiktningsman

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du erfarenhet av fastighetsbranschen och uppdrag att besiktiga lägenheter i olika former, renoveringar och inre underhållsprojekt? Har du dessutom haft leverantörskontakter, drivit processer och har god vana av att hantera digitala system? Då kanske det är du som är vår nya kollega i rollen som besiktningsman!

 

Dina arbetsuppgifter hos oss

Som besiktningsman arbetar du huvudsakligen med arbetsuppgifter kopplade till bolagets inre underhåll, däribland lägenhetsbesiktningar i olika former, renoveringar och inre underhållsprojekt. I dialog med närmsta chef och dina kollegor hanterar du tvisteärenden samt ansvarar för hela projektkedjan från förstudie till färdigställande. I tjänsten ingår även att identifiera och ta fram egna förslag till förbättringsområden.

 

Vem är du

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning eller påbyggnad inom fastighet och/eller bygg, alternativt motsvarande erfarenhet från tidigare anställningar som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet av projektledning samt att arbeta med besiktningar och utredningar i olika former kopplade till fastigheter. Vidare har du goda kunskaper inom hyresjuridik, upphandling inkl. LOU och är van att hantera fastighetssystem som till exempel Vitec eller Momentum.

Som besiktningsman har du daglig kontakt med leverantörer såväl som hyresgäster och fungerar som en länk mellan hyresgästerna och bolaget, vilket ställer särskilda krav på uppträdande och social kompetens. Stor vikt kommer att läggas på de personliga egenskaperna, där vi söker dig som är ansvarstagande med ett affärsmässigt tänk. Du är driven, samarbetsvillig och strukturerad.

Svenska - flytande i tal och skrift, engelska - goda kunskaper i tal och skrift. Van användare av Office-paketet. B- körkort.

 

Om Östersundshem 

Östersundshem AB är ett helägt dotterbolag till Östersunds Rådhus AB, som i sin tur ägs av Östersunds kommun till 100 procent. Östersundshem har idag 55 anställda och omsatte 2021 cirka 293 miljoner kronor. Bolaget har cirka 3 600 bostäder och 140 lokaler. Östersundshems uppdrag är att erbjuda ett varierat utbud av attraktiva, trygga och hållbara bostäder i Östersunds kommun där alla ska känna sig delaktiga och hemma i livets olika faser.

 

Övrig information

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare, tillämpar 6 månaders provanställning
Ansökan: Sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se 
Sista ansökningsdag: 2024-05-31

 

Vad händer när du sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Britta Kereby på 070-521 84 34 alternativt britta.kereby@onepartnergroup.se 

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Östersundshem AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.