Hoppa till innehåll
Magnetic Analysis Nordic AB logotyp

Mekanisk ingenjör

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker en engagerad och driven mekanisk ingenjör till Magnetic Analysis Nordics team i Östersund!

 

Dina arbetsuppgifter hos oss

Vi söker en mekanisk ingenjör med passion för mekanisk design och intresse för att arbeta i en global miljö.

Magnetic Analysis Nordic är ett helägt amerikanskt bolag och en del av Magnetic Analysis Corporation, med huvudkontor i Elmsford, New York. Vi specialiserar oss på att utveckla, bygga och leverera högteknologiska testsystem som används för att säkerställa kvalitet och prestanda i en rad olika industrier.

Vårt team består av åtta ingenjörer, varav fyra är baserade i Östersund och fyra på vårt huvudkontor i USA. Vår verksamhet styrs från Östersund, och nu söker vi efter en ny talang som kan förstärka vårt svenska team och som har erfarenhet och intresse av att rita mekaniska lösningar, gärna i SolidWorks.

Vi söker dig som är nyfiken och villig att fördjupa dig inom CE- och UL-direktiv samt utföra riskanalyser för att säkerställa att våra produkter möter internationella säkerhetskrav. Du trivs med att arbeta i en dynamisk och utmanande miljö där ingen dag är den andra lik.

 

Vad vi erbjuder
  • Möjligheten att arbeta med ett internationellt och kompetent team som utvecklar och levererar innovativa testsystem över hela världen.
  • En roll där du får vara delaktig i att utveckla och implementera kundanpassade lösningar, från idé till färdig produkt.
  • Chansen att arbeta på en global marknad, där dina insatser gör skillnad för kunder världen över.
  • En arbetsmiljö där innovation och samarbete står i fokus, och där du har möjligheten att växa både professionellt och personligt.


Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill vara med på vår resa, ser vi fram emot att höra från dig!

 

Om Magnetic Analysis Nordic AB
Magnetic Analysis Nordic AB utvecklar och tillverkar utrustning inom oförstörande provning. Ultraljud, virvelström och läckfält är några av de metoder vi använder. Våra kunder som finns över hela världen är i huvudsak verksamma inom stålindustrin. Företaget är ett dotterbolag till det amerikanska bolaget Magnetic Analysis Corporation med säte i New York. Företaget har 95 års erfarenhet inom branschen med egen personal och representanter över hela världen. Vid vår verksamhet som är placerad i Östersund är det för närvarande 8 personer som arbetar.

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Christoffer Sjöstedt, christoffer.sjostedt@onepartnergroup.se, 063-194387 eller Britta Kereby, britta.kereby@onepartnergroup.se, 063-194340.

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Magnetic Analysis Nordic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.