Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
29 september 2024 (31 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Norrlands trähus söker nu en konstruktör! Här erbjuds du ett varierande arbete tillsammans med engagerade kollegor och korta beslutsvägar på ett företaget i en fortsatt positiv riktning. Kanske är det dig vi söker?

 

Dina arbetsuppgifter hos oss

Som konstruktör hos oss kommer du arbeta med fokus på våra träkonstruktioner, bjälklag, balkar, pelare och väggar. Du kommer att ta fram konstruktionsunderlag, konstruktionsritningar och produktionsritningar samt göra konstruktionsberäkningar. Du kommer arbeta i ett nära samarbete med andra funktioner inom företaget som kalkylatorer, projektledare och produktion. I företaget finns bra stödprocesser och etablerade rutiner. Norrlands Trähus är inne i ett spännande och innovativt skede där man bl a arbetar med ny teknik för att bygga åttavånings-hus med trästomme, vilket också innebär miljömässiga fördelar.

Placeringsort är Östersund alternativt Hammerdal.

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen bör du ha civilingenjörs- eller högskoleutbildning med relevant inriktning (bygg, väg, vatten eller liknande). Du ska ha tidigare erfarenhet som byggnadsingenjör eller byggnadstekniker med goda kunskaper inom träkonstruktion och konstruktionsberäkningar. Erfarenhet från industriellproduktion och kunskaper om prefab är mycket meriterande men inget krav. 

Du är en samarbetsperson, som stimuleras av att arbeta både självständigt och i team. Vi tror att du kan fatta egna beslut och ta egna initiativ. Du är driven, kreativ och nyfiken med en stark vilja att lära dig mer men även att dela med dig av din kunskap till andra. Du har ett genuint teknikintresse och stimuleras av att lösa problem.

 

Om Norrlands Trähus

Norrlands Trähus tillverkar och levererar husstommar med väggar, bjälklag och takelement i trä. Vi är ett kunskapsföretag med rötterna i jämtländska Hammerdal, en bygd med lång tradition av träförädling och bygghantverk. Vi har nära till skogsråvaran och har sedan generationer tillbaka insett vikten av att bygga hållbart, miljövänligt och ekonomiskt.

Vi är stolta över att ha bidragit till den utvecklingen sedan vår start 2001. Då startade vi i liten skala med fem medarbetare, idag är vi 70 personer och omsätter omkring 100 miljoner per år.

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Pontus Andersson på 063-19 43 34 alternativt pontus.andersson@onepartnergroup.se. 

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Norrlands Trähus AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.