Hoppa till innehåll
Biogas i Jämtland-Härjedalen Aktiebolag logotyp

Substrat och biogödselansvarig

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara med i arbetet för en grönare framtid i en roll med stor variation där du arbetar både strategiskt och operativt med fokus på kundrelationer? Då har vi jobbet för dig! 

 

Din roll hos oss

Just nu pågår byggnation av en biogasanläggning i anslutning till Gräfsåsens avfallsanläggning med en beräknad driftstart under mars 2025. Vi söker dig som tar det operativa ansvaret för och optimerar substratförsörjning (matavfall, fettslam, gödsel etc.) och avsättningen av biogödsel från anläggningen. Tillsammans med VD och Produktionschef kommer du ha en utåtriktad roll för bolaget och informera intressenter om fördelarna med biogas och biogödsel som vi producerar och säljer. Arbetsuppgifterna innebär bland annat:

  • Ta fram och verkställa en marknadsplan för ansvarsområdena.
  • Säkerställa att volymavtal finns och att åtaganden följs.
  • Ombesörja att inkommande substrat har rätt kvalitet och agerar kontaktperson mot myndigheter och tillsynsorgan.
  • Kontinuerlig kontakt med leverantörer och kunder och säkerställa logistiskt att leveranser fungerar.
  • Arbeta med leverantörs- och kundvård och hantering av våra substratleverantörer, biogas- och biogödselkunder.
I rollen som Substrat och biogödselansvarig ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Du erbjuds en tjänst där du får möjlighet att arbeta produktionsnära, självständigt och brett i en roll som kräver både övergripande strategisk planering och bidra till planeringen för det operativa arbetet. Du trivs på en händelserik arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du kommer vara med från start och kunna forma och sätta rollen för ditt arbete. 

 

Kvalifikationer
  • Praktisk erfarenhet inom produktions-/logistikplanering, kundansvar, försäljning/marknad eller projektledning.
  • Ett genuint intresse för försäljning. 
  • Goda kunskaper i både svenska & engelska.
  • B-körkort.
  • Meriterande med kunskap och erfarenhet av lantbruk

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen har du god förmåga att ta initiativ, samarbeta och skapa goda relationer med såväl kunder som med myndigheter. Du kommer att få ta ett stort ansvar för ditt arbete och vi ser att du är prestigelös, resultatorienterad, flexibel och självgående.

Känner du igen dig i denna beskrivning är du varmt välkommen att söka dig till ett härligt gäng av kompetenta och engagerade medarbetare som arbetar tillsammans för en grönare framtid.

 
Övrigt om anställningen:

Anställningsform: Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning.
Omfattning: Heltid, viss möjlighet till distansarbete dock merparten av dagarna på plats.
Tillträde: Under hösten 2024.
Arbetstid: Dagtid.
Löneform: Månadslön.
Sista ansökningsdag 2024-08-11.

 

Om Biogas i Jämtland-Härjedalen AB

BiogasJH bygger just nu en helt ny anläggning för att producera biogas och biogödsel från bl.a. matavfall och gödsel. Genom vår biogasanläggning skapar vi ett lokalt kretslopp, där matavfall från enskilda hushåll och substrat från exempelvis mejeri och lantbruk i Jämtland Härjedalen kan förse regionen med både bränsle och biogödsel. Den biogas som bolaget kommer att producera kommer att levereras i flytande form och med prioritet till kunder i regionen. 

 

Din ansökan

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Christoffer Sjöstedt på christoffer.sjostedt@onepartnergroup.se.

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad. Din upplevelse är betydelsefull för oss och vi hoppas att du har möjlighet att svara. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Välkommen med din ansökan!

Biogas i Jämtland-Härjedalen Aktiebolag logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.