Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du vår nya skogschef som med din erfarenhet vill driva, utveckla och expandera vår skogsavdelning?

 

Din roll hos oss

I rollen som skogschef har du ett ansvar att förse sågverket i Gällö med råvara genom inköp från skogsägare i regionen. Det innebär ett helhetsansvar för inköp, produktion och verksamhetsutveckling. Du leder ett engagerat och drivet team på 32 medarbetare där ni tillsammans utvecklas och skapar bra resultat. För att trivas i rollen har du ett sinne för affärer och trivs med att leda kompetenta och drivna medarbetare på ett lösningsorienterat sätt.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Leda och utveckla vår skogsverksamhet.
 • Ansvara för säkerhet och arbetsmiljö.
 • Skapa och följa strukturer i det dagliga arbetet.
 • Utveckla och förbättra arbetssätt, rutiner och processer.
 • Säkerställa verksamhetens lag- och certifieringskrav.
 • Budget- och resultatansvar.

 

Vi ser gärna att du har
 • Flera års erfarenhet som chef med personalansvar.
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska.
 • B-kort då dagliga resor i tjänsten förekommer.
 • Erfarenhet från skogsbranschen är meriterande.
 • God lokal kännedom från regionen är meriterande.

Som person är du affärsmässig och relationsbyggande. Du har ett ledarskap som kännetecknas av närvaro och att du ger medarbetare rätt förutsättningar för att lyckas. Du arbetar både strategiskt och operativt så för att lyckas i rollen är du resultat- och lösningsorienterad.

 

Om Gällö Skog

Gällö Skog erbjuder en bred palett av tjänster så som avverkning, gallring, skogsvård, förvaltningstjänster etc. Vi är en lokal aktör som alltid har tid för våra kunder. Vi är har känsla och kunskap om skogarna i området. Gällö Skog är en del av Gällö Timber AB och våra anor sträcker sig ända tillbaka till 1870-talet då det första sågverket anlades i Gällö. Vår ägare SCA borgar för lönsamhet och styrka både lokalt och internationellt.

 

Din ansökan

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Christoffer Sjöstedt på christoffer.sjostedt@onepartnergroup.se eller Pontus Andersson på pontus.andersson@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad. Din upplevelse är betydelsefull för oss och vi hoppas att du har möjlighet att svara. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Välkommen med din ansökan!

Gällö Skog AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.