Hoppa till innehåll

Servicetekniker för utejobb

Publiceringsdatum
08 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Alina är sedan 1997 återförsäljare av datorprodukter och IT-lösningar. Verksamheten startade i Uppsala och för närvarande finns det butiker i Uppsala, Enköping, Norrköping och Östersund samt e-handel. Företaget är inriktat på försäljning och service mot såväl konsumenter som företag.

Hos Alina bemöts du av kunnig och trevlig personal som erbjuder bästa möjliga service utifrån kundens behov. Samtliga av våra butiker har egna verkstäder där vi utför reparation av datorer, mobiler och annan kringutrustning inom IT.

Är du en problemlösare som pratar kundernas språk, har lätt för att lära dig ny teknik, en klippa på att sälja och reparera datorer, skrivare, nätverk, mobiler och kringutrustning i IT-segmentet. Gillar du högt tempo, ta egna initiativ och varierande arbetsuppgifter. Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu personal för att komplettera befintlig styrka som jobbar med våra utejobb. Din arbetstid varierar dag till dag efter behov och du har samtidigt möjlighet att själva styra över dina timmar utifrån efterfrågan hos våra kunder. Arbete kan ske dagtid, kvällar och helger.

Vi värdesätter din sociala kompetens samt att du har driv och ambition att utvecklas tillsammans med oss då vi ställer höga krav på vår servicenivå gentemot våra kunder.

Det är viktigt att du är trygg i din säljande roll hos oss, har god teknisk förståelse, pratar och förstår Svenska i tal och skrift samt gillar ett varierande jobb där arbetsuppgifterna kan variera från dag till dag.

Tjänsten kommer bestå av mestadels arbete ute på fält hos våra privat och företagskunder som behöver hjälp med sina datorer, skrivare, nätverk och andra tekniska problem. Arbetet kräver förmågan att planera, utföra och administrera sitt arbete på egen hand samt med stöd av butiksansvarig. Det kan även förekomma arbete i vår butik och serviceverkstad på Storgatan 32.

Körkort för personbil är ett krav.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se