Hoppa till innehåll

Arbetsledare för våra Distributionselektriker

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten

Som Teamledare för våra distributionselektriker kommer du att ha en nyckelroll i att leda, planera och samordna olika projekt inom vår elnätsdivision. Du kommer att vara ansvarig för att säkerställa att arbetet utförs säkert, effektivt och enligt våra höga standarder. Du leder medarbetare och underentreprenörer samt ansvarar för projektens utförandefas från start till mål, så att resultatet levereras enligt överenskommelse. Vidare kommer du att ha en central roll i att utveckla och coacha ditt team för att säkerställa deras kontinuerliga tillväxt och framgång.

Ansvarsområden:

  • Ledning och samordning av ett team på 6 distributionselektriker
  • Planering och schemaläggning av arbetsuppgifter och projekt
  • Uppföljning av arbetsutförande för att säkerställa kvalitet och säkerhet
  • Effektivisering av verksamheten genom att utveckla nya arbetssätt med digitala verktyg
  • Utveckling av teamet genom coaching och utbildning

Du arbetar nära både kunder och teknik, ofta blir du mittpunkten i samarbetet mellan interna och externa aktörer. Vidare ansvarar du också för att se till att dina medarbetare har rätt behörigheter i form av utbildning, men också förutsättningar, redskap och resurser.

Du rapporterar direkt till affärsområdeschefen för elnät och eventuell beredskap kan tillkomma i tjänsten. Tjänsten är placerad på kontoret i Oskarshamn och förväntas tillsättas omgående.


Kvalifikationer

Vi tror att du är en målmedveten, jordnära och prestigelös person som är nyfiken och villig att lära dig. Du har en hög grad av personlig mognad och har skapat dig en coachande och tydlig ledarstil. Vi värdesätter din förmåga att inspirera och få dina medarbetare att växa och känna engagemang.

Vi tror att du som söker har en god teknisk förståelse, det är även meriterande om du har erfarenhet från elkraft sedan tidigare. Har du tidigare erfarenhet av att bereda framdrift av olika projekt så är det meriterande.

Vi söker dig som

  • Starka planerings- och samordningsförmågor
  • Goda kommunikations- och ledaregenskaper
  • Teknisk kompetens inom el eller elkraft
  • Förmåga att arbeta under press och hantera flera projekt samtidigt

Vidare är du driven och motiverad i de uppgifter du tar dig an, med förmåga att strukturera ditt och andras arbete. Du är utvecklingsorienterad med en förmåga att förbättra processer, och använder gärna de digitala hjälpmedel som finns till hands.

Genom din erfarenhet är du flexibel och anpassningsbar utifrån de situationer som uppstår och hanterar därmed förändringar och utmaningar med lugn och beslutsamhet.


Om arbetsgivaren

Energibranschen är mitt i en spännande utvecklingsfas där kunden, hållbarhet och ny teknik står i centrum. Vi har vår verksamhet i energikommunen Oskarshamn och har som mål att ligga i framkant i den utvecklingen och upplevas som ett innovativt och hållbart energibolag.

Oskarshamn Energi erbjuder energiprodukter och tjänster inom exempelvis el, elnät, fjärrvärme, biogas, solceller, laddlösningar till elbilar samt tjänster och entreprenader i Oskarshamnsregionen.

Inom våra affärsgrenar har både hållbarhet och miljö ett stort fokus och våra investeringar präglas av ett hållbart tänkande.

Oskarshamn Energi är ett lokalt energitjänstföretag om ägs till lika delar av Oskarshamns kommun och E.ON Sverige AB. Koncernen består av Oskarshamn Energi AB med helägt dotterbolag Oskarshamn Energi Nät AB. Koncernen har en omsättning på ca 375 Mkr och har 35 anställda. För ytterligare information besök gärna vår hemsida


Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar vi med Telin och du söker tjänsten via telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Gustav Warelius på telefon 072-377 74 54 eller e-post gustav@telinrekrytering.se

Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se