Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Automationselektriker

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en erfaren och engagerad Automationselektriker som vill göra skillnad i en spännande bransch? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker en kompetent medarbetare till vår kund i Oskarshamn. Hos oss får du möjlighet att arbeta med avancerad teknik, i en modern och motiverande arbetsmiljö, med kompetenta kollegor.

Vad erbjuder vi?
* En varierande och utmanande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter * En positiv och engagerad arbetsmiljö med kompetenta kollegor * Fina förmåner och villkor * Möjligheten att vara med och bidra till en effektiv och säker produktion Tjänsten är på heltid med skiftarbete.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en positiv inställning, du ställer upp för dina kollegor och är ansvarstagande. För att lyckas i rollen krävs det att du har: * Godkänd el-utbildning, gärna kompletterad med några års yrkeserfarenhet * Erfarenhet av schemaläsning * God problemlösningsförmåga * En positiv och serviceinriktad inställning * Erfarenhet av Siemens styrsystem TIA portalen, meriterande med S7

Vad innebär rollen?
Som Automationselektriker hos vår kund kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa en effektiv och säker produktion, genom att utföra avhjälpande och förebyggande underhåll på produktionsutrustning. Du kommer att arbeta både självständigt och i team med kompetenta kollegor, och du kommer att ha goda möjligheter att vidareutvecklas. Du kommer bland annat jobba med: * Avhjälpande och förebyggande underhåll av produktionsutrustning * Felsökning i styrsystem och el-ritningar * Mekaniska arbeten * Uppdatering av dokumentation och programvara * Medverkan i förbättringsarbeten * Utredning och införande av nya funktioner

2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss? Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag. Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling. 2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. 2Complete är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren