Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Teknikinformatör till Norden Machinery i Kalmar

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Norden är världsledande inom tillverkning av tubfyllningssystem.
Varje år levereras ca 150 maskiner över hela världen och idag finns ca 5 000 maskiner i drift.
Norden omsätter drygt 800 MSEK och har 300 medarbetare i Kalmar där tillverkning av maskinerna sker.
Norden ingår i den italienska gruppen Coesia.

Läs gärna mer på https://www.nordenmachinery.com

Tjänstebeskrivning
Har du ett stort teknikintresse och är duktig på att översätta komplex teknisk information till lättförståelig dokumentation?
Är du dessutom en person som är pedagogisk och gillar ordning och reda, då kan detta vara en tjänst för dig!

Som Teknikinformatör på Norden Machinery AB kommer du att ta fram teknisk dokumentation i form av instruktioner och reservdelsmanualer till maskin- och eftermarknadsleveranser.

Du kommer att samarbeta med tekniska experter på Norden, exempelvis konstruktörer, automationsingenjörer och maskinbyggare för att förstå och översätta komplex information till lättförståelig dokumentation.
Alla maskiner som levereras från Norden är kundunika, vilket gör att även alla manualer görs helt kundanpassade.

Som Teknikinformatör på Norden ansvarar du för egna projekt; du skriver texter och skapar bilder själv, vilket gör att arbetet är omväxlande men också utmanande.

Språkhantering, granskning och översättning är också en del av uppdraget.
Du säkerställer även att all dokumentation uppfyller gällande branschstandard och våra kvalitetskrav.

Vi erbjuder dig en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda på vardagar dagtid.
Du blir anställd av oss på NearYou och uthyrd till Norden med goda möjligheter till övertag av kund framåt.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är kommunikativ och nyfiken på teknik.
Du har en relevant högskoleutbildning och en god teknisk förståelse med ett intresse av att beskriva produkter och processer.

Du kan ha erfarenhet av att producera teknikinformation eller vara nyutexaminerad. Oavsett bakgrund har du ett genuint intresse av att utvecklas inom teknikinformationsområdet.

Norden använder sig utav de vanligt förekommande verktygen inom teknikinformatörsområdet så som XML-baserad dokumenthantering (Zert CLM), 3D-CAD, IsoDraw, Adobe Illustrator och översättningsverktyg.

Norden har utvecklat sin produkt och går mer mot nätbaserade lösningar varför kunskap inom dessa områden är meriterande.
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en språklig förmåga och hanterar svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift. All dokumentation produceras på engelska. Eftersom Norden är ett internationellt företag ser vi det som meriterande om du besitter andra språkkunskaper utöver dessa.

Vi söker dig som är drivande, lösningsorienterad och ansvarskännande med förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.

För att lyckas i rollen krävs det att du är strukturerad och metodisk men samtidigt flexibel.
Du har en pedagogisk och stilistisk förmåga samt stort intresse för teknik, språk och bild.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta konsultchef Anna Svensson på 072-580 04 99 eller anna.svensson@nearyou.se
Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se senast den 7 augusti 2024.
Vi påbörjar urvalet efter att annonsen är stängd.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går.
Helt naturligt, tycker vi.


Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 augusti 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.