Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
09 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Om jobbet

Vi söker nu en svetsare som ska ta ansvar för certifierings- och kvalitetsarbetet på verkstaden. Arbetsuppgifterna är framför allt svetsning och annat verkstadsarbete men det förekommer även montörarbete då vi är ett tight gäng som hjälps åt där det behövs.

Speciellt för denna tjänst är att hantera svetspapper, WPS:er, ta ansvar för kvalitén på verkstaden och att se till att medarbetarna får information om de senaste regelverken för svetsning.

Tjänsten omfattar även skärning med plasmaskärmaskin vilket kräver enklare kunskap av CAD-program.



Om den sökande


Vi söker dig som har IWS-certifiering och har relevant erfarenhet. Du ska ha mycket god vana av svetsning och det är en stor merit om du arbetat som svetsansvarig eller liknande position. Det är viktigt att du har en kommunikativ förmåga då du måste kunna ge konstruktiv kritik till dina kollegor samt ta tag i eventuella brister.

Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp och ska sträva efter att vi tillsammans ska hålla hög kvalitet i våra tjänster. Du är prestigelös och hjälper till där det behövs. Du håller god ordning och har bra struktur i ditt arbete vilket är en förutsättning för att kunna hålla hög kvalitet.

Du kommer hantera ritningar, WPSer och måste kunna hjälpa dina kollegor att tyda ritningarna. Något som är viktigt för oss på OSW är att vi tar stort ansvar för vårt utförda arbete.

Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och alla bidrar med positiv energi och glädje.

Krav på B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift.
Det är meriterande om du har licenser för heta arbeten, mobil arbetsplattform, truckkort eller liknande.

Vi söker dig med anställning från 15 oktober, välkommen med din ansökan så snart som möjligt till robin@osw.se.
Det går även bra att kontakta Robin på 0479-53 58 06.
Osby Svetsverkstad AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 november 2024 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Osby Svetsverkstad AB (OSW) är ett familjebolag som funnits sedan 1947. Vi bygger och monterar stålhallar, främst runt Skåne, samt gör diverse svets- och konstruktionsarbeten i vår verkstad i Osby. Företaget är certifierat enligt EN 1090-1 samt ISO 3834-3.