Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Montör

Sista ansökningsdag
11 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en praktiskt lagd person som trivs med att arbeta med händerna? Är du flexibel, samarbetsvillig och trivs att jobba i team? Nu söker en Beulco Armatur AB en driven och framåt medarbetare på ett konsultuppdrag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 2 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Beulco Armatur AB. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Beulco Armatur är specialister på VVS-lösningar. Vi har ett genuint intresse och engagemang för våra kunders behov av olika produkter som löser problem och effektiviserar. Det är kombinationen av ett brett basutbud av standardprodukter och prefabricerade VVS-lösningar som är vår största styrka.
Produkt, Mätare och Prefab
Vi stärker vår position på marknaden genom att förtydliga våra tre specialområden: Produkt, Mätare och Prefab. Idag jobbar vi allt närmare installatörsledet. Tillsammans utvecklar vi kompletta VVS-enheter som skräddarsys och levereras installationsklara till byggarbetsplatsen. Prefabricering av olika produktlösningar effektiviserar installationsarbetet, vilket i sin tur leder till bättre totalekonomi. Med andra ord sker större delen av VVS-arbetet i vår toppmoderna produktionsanläggning istället för ute på bygget.
Effektiv organisation
För att möta kundernas behov av tekniskt stöd och snabba leveranser har vi utvecklat en effektiv organisation som har kapacitet och kunskap att ta hand om såväl stora som små kunder. Våra säljkontor är strategiskt placerade för att kunna ge bästa möjliga service till våra kundgrupper som består av grossister, byggherrar, fastighetsägare, konsulter och installatörer.
Våra logistiklösningar är kundanpassade efter varje kunds unika krav, vare sig det handlar om standardprodukter eller prefabricerade enheter som ska levereras ”just-in-time” till byggarbetsplatsen.

Arbetsuppgifter

Som montör kommer du arbeta med en varierade arbetsuppgifter som sträcker sig från enklare till mer komplexa produkter. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta montering enligt ritningar och skisser, samt täthetskontroll för att säkerställa att inga läckage förekommer. Du blir en viktig del i produktionskedjan och säkerställer att produkterna håller hög kvalitet, vilket kan innefatta enklare justeringar vid behov.

* Arbeta med både enkla och komplicerade komponenter
* Säkerställa att arbetet utförs enligt företagets kvalitetsstandarder
* Täthetskontroll för att säkerställa kvalitet

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av montering, gärna inom industri eller verkstad
* Är tekniskt lagd och kan läsa och förstå ritningar och instruktioner
* Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

För att rivas i rollen ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och säkerställer att arbetet blir slutfört i tid. Du tycker om att göra saker ordentligt och har en grundlig arbetsprocess med tydliga steg så att inget lämnas ogjort. Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. Vidare ser vi gärna att du tycker om att samarbeta, att lyssna på vad andra har att säga och du tycker att resultatet blir som bäst när ni jobbar tillsammans.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Ramlösa
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.