Hoppa till innehåll

Säljare – Webb & IT-säkerhet

Publiceringsdatum
15 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hallberg Group ser som sin uppgift att bidra till företagens utveckling genom att erbjuda kostnadseffektiva produkter och tjänster, till framtidens moderna företagsledare, där kvalitet, långsiktighet, miljö- och socialt ansvar är viktiga hörnstenar.

Genom flera affärsområden hjälper vi våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet, detta gör vi genom att erbjuda kostnadseffektiva produkter och tjänster med hög servicenivå.

Som kund hos Hallberg Group är Ni i trygga händer, våra team är uppbyggda av erfaren personal som ger Er hög och snabb service. Vi jobbar med modern teknik som ger Er stabilitet och hög driftsäkerhet i samtliga tjänster. När Ni väljer Hallberg Group som leverantör, kan Ni alltid vara säkra på att Ni har ett företag att växa med, en partner som kommer att ge Ert företag framgång, både idag och imorgon!

Hallberg Group finns idag med kontor i Göteborg, Stockholm och Osby, och nu söker vi:

Säljare – Webb & IT-säkerhet

Du kommer att bearbeta SMB-segmentet med viktiga produkter som möjliggör effektiv, och säker närvaro på webben genom säker IT-miljö, och trygg informationshantering.

I ett osäkert och tufft ekonomiskt företagsklimat är behovet stort för smarta, effektiva webb-lösningar för marknadsföring på webben, samtidigt som all exponering innebär risker för dataintrång, krypterade filer, och kapning av IT-miljöer.

Vi har lösningarna som Sveriges mindre företag behöver. Helt riktade med paketering och prissättning för SMB-segmentet.

Genom vårt affärsområde Primary hjälper vi Sveriges företag till rätt lösning. Vi är snabba och effektiva. Minst av allt krångliga. Hos oss går det snabbt! Vi förstår entreprenörskap och företagande.

Och, vi förstår riskerna på nätet, som de flesta företag har ett alldeles för lågt skydd för. Dessutom är man som aktiebolag skyldig enligt lag att säkerställa så att företagets information är säker.

I din nya utmaning kommer kommer du att kommunisera med både små och medelstora kunder där en av framgångsfaktorerna är att du har ett stort intresse och förståelse för företagens och företagarens situation.

Vi ringer många företag varje dag, så telefonen är din bästa vän, och ett viktigt redskap i arbetet. Det är viktigt att du tycker om att vara online! Detta är inget 8-17 arbete. När företagaren behöver hjälp så ringer han/hon, även om klockan är 19.00 en fredag kväll. Man kan givetvis inte vara tillgänglig alltid, men får inte kunden kontakt med dig, så ringer man en annan säljare.

Vi jobbar med relationer, vilket innebär att kunderna kommer att fortsätta kontakta dig, vilket ger nya affärsmöjligheter! Detta ställer såklart krav på att du tycker att den typen av arbete är roligt. Har man kul så engagerar man sig mer!

Därför är detta inget vanligt jobb, det är ett engagemang där du bygger din egen framtid tillsammans med oss på HBG och Primary.

Dessutom är du en viktig kugge för företagens närvaro på nätet.

Tidigare erfarenhet av försäljning B2B är meriterande!

Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Säljare – Webb & IT-säkerhet

Älskar du försäljning, trivs du i telefon och vill skaffa dig en riktigt bra grund för en karriär som säljare så är det här jobbet för dig!

Företaget sitter i helt nyrenoverade och mycket trivsamma lokaler i Osby och Göteborg med en oerhört positiv och glad atmosfär. Det är ett bolag som satsar stort inte bara på tillväxt utan också på trivsel och arbetsmiljö. Viktigt. Det finns möjlighet att jobba på distans.

Företagspresentation:

Hallberg Group AB innefattar ett antal bolag, nedan listas några verksamhetsområden:

· Rekrytering

· Webbhotell, Hemsidor, Sociala Media och IT-säkerhet

· Besöksbokning, på uppdrag av företag

· Telefonpassning, APP-styrd växel

· Företagsfinansiering

· El, Laddinfrastruktur & Solpaneler

Tjänstebeskrivning

Säljare – Webb & IT-säkerhet

I uppstarten främst via telefon, där du skapar oslagbara helhetslösningar för varje kund.

Du kommer att ingå i ett drivet och fokuserat säljteam och du rapporterar löpande till din försäljningschef. Du kommer också att få en ordentlig utbildning och kontinuerlig coachning och stöttning i ditt säljarbete.

I företaget och i koncernen finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person, och du kommer att arbeta i en mycket expansiv och spännande bransch.

Start: Våren 2024

Omfattning: Heltid 08:00-17:00

Lön: Garantilön samt provision/bonus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har något års arbetslivserfarenhet, gärna från försäljning via telefon. Stor vikt läggs vid personlighet och rätt inställning. Du har självklart också ett affärsmässigt sätt och förmåga att kunna planera och prioritera din tid för bästa resultat.

För att lyckas i rollen som säljare behöver du vara en person med mycket energi, driv, målfokus och med positiv inställning. Att du dessutom är relationsorienterad, serviceminded och duktig på att skapa förtroende ser vi som självklart.

Ett stort inslag av tävlingsmänniska, driv efter att göra affärer och tjäna pengar kommer att ge dig extra tyngd i rekryteringsprocessen,

Har du drivit eget företag ser vi det som meriterande.

Stora utvecklingsmöjligheter, til exempelvis Account Manager

Varmt välkommen med din ansökan till HBG och Primary Group.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se