Hoppa till innehåll

Undersköterska/Receptionist

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Capio Vårdcentral Orust söker en ny kollega.

Vi söker en undersköterska som kommer även jobba i vår reception.Tjänsten är ett vikariat på 100% i 12 månader med möjlighet till förlängning .

Capio Vårdcentral Orust är en del av Capio Närsjukvård och bedriver primärvård på uppdrag av Västra Götalandsregionen. Vårdcentralen är modern, nybyggd och belägen i Henån. Vi har dessutom en filial i Ellös, sköterskemottagning i Svanesundsamt hela vår vackra ö som arbetsplats. Idag är ca 10 150 personer listade hos oss och vi som arbetar här är ett gäng på 55 personer.

Här finns allt under samma tak: Läkar-, psykolog-, sjuksköterske- och undersköterskemottagning.För oss är det viktigt med flexibilitet och nära samarbete mellan alla yrkesgrupper.

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Detta medför att Du förväntas vara engagerat och delaktig i verksamhetens förbättringsarbete och bidra i arbetet kring våra gemensamma mål.

Vill Du vara med och möta framtidens primärvård tillsammans med oss? Vi vill bedriva en primärvård i framkant och ser mycket positivt på om Du har intresse för vårdens digitalisering och nya arbetssätt.

Din roll/Om dig

Vi kan erbjuda dig stimulerande och utvecklande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska i primärvård, bl.a. provtagning, omläggning av sår, katetrisering, assistans vid läkarundersökningar och små operationer, osv. Du kommer också jobba i våran reception och ta hand om administrativa uppgifter samt kassaarbete.

Du är utbildad undersköterska och har fått ditt bevis på skyddad yrkestitel från socialstyrelsen. Du är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande. Du ska trivas med att jobba självständigt och i team.

Vi söker dig som är positiv och alltid har patienten i fokus. Du som söker tjänsten behöver därför vara driven, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Bra IT kunskaper är meriterande.

Vi erbjuder dig

• Kollektivavtal• Närvarande chef• Kompetensutveckling, både internt och externt• Friskvårdsbidrag• Frukost varje fredag• Som anställd har du fri tillgång till vårt stora moderna gym• En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Sista ansökningsdag: 2024-06-07

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se