Hoppa till innehåll

Erfarna CNC operatörer till kund utanför Örkelljunga

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

CNC-OPERATÖR, ÖRKELLJUNGA

Är du noggrann och engagerad person med en egen, stark motor att hitta lösningar? Då har Today Consulting uppdraget för dig - vi söker CNC-operatörer till vår kund utanför Örkelljunga!

Om arbetet:

I din roll som CNC-operatör ingår ansvar för produktion, operatörs underhåll. Du kommer arbeta i CNC-styrda maskiner, utföra verktygsbyten samt ställ. Vidare kommer även kvalitetskontroller samt avsyning ingå i ditt arbete.

Tjänsten är på heltid, 3-skift men kan även förekomma ett helg skift. Anställningen börjar med inhyrning genom oss men kan gå över till kund om allt känns bra för samtliga.

Söker du tjänsten som CNC-operatör vill vi att du:

  • Har minst ett par års vana av riggning och körning av CNC-maskiner.Har du erfarenhet av styrsystem som Iso, Heidenhain, Fanuc, Traub är det meriterande.
  • Behärskar ritningsläsning väl

Vi tror attdu är en engagerad problemlösare och mycket kvalitetsmedveten. Vi tror att du är en pålitlig lagspelare som vill ingå i ett härligt team med likasinnade. Du är van vid implementering av 5S. Kommunikation sker på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Ansökan:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att mejla alexandra.daher@todayconsulting.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig!

Today Consulting är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som verkar i västra och södra Sverige. Med lång erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen vet vi hur viktigt det är att ha rätt person på rätt plats, vid rätt tillfälle. Vi är snabba. Vi är effektiva. Och vi jobbar med hjärtat.

Så du kan vara lugn, och lita på att vi förbereder din morgondag på bästa möjliga sätt. Redan idag.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se